Stiri

AOC prezintă un monitor IPS cu G-SYNC

AOC AGON AG271QG
AOC AGON AG271QG

AOC prezintă ediția NVIDIA G-SYNC a monitorului AGON AG271QG cu display IPS. Cu rezoluția nativă de 2560 x 1440 pixeli, monitorul oferă imagini extrem de rapide la frecvența de 165 Hz, fără motion blur, screen tearing și display stutter, mulțumită tehnologiei NVIDIA G-SYNC încorporată, care sincronizează rata de reîmprospătare a display-ului cu cea a plăcii grafice.

Pe lângă performanța în jocuri, AOC a echipat monitorul AGON AG271QG cu tehnologie IPS (AHVA), care asigură culorii mai vii.

O poziție confortabilă, care să nu pună în pericol sănătatea gamerului, este foarte importantă, chiar și în prezența unui scaun special pentru gaming, pentru a rezista sesiunilor interminabile de gaming. Standul regrabil AOC Ergo Dial permite ajustarea înălțimii cu o riglă gradată pentru ca utilizatorilor să le fie mai ușor să-și memoreze setările preferate. Mai mult, gamerii pot modifica și înclinarea monitorului AGON AG271QG după bunul plac.

Monitorul AOC AGON AG271QG, gândit special pentru cei mai entuziaști gameri, va fi disponibil din iulie 2016, la prețul de 3575 de lei.

AOC AGON AG271QG

AOC AGON AG271QG

To Top