Stiri

Aplicatie „termos” pentru iPhone

Cum verile devin tot mai toride de la un an la altul, producatorul de sticle termoizolante Thermos a decis sa-i ajute pe utilizatorii de iPhone sa identifice sursele de apa potabila cu ajutorul unei noi aplicatii, incurajand astfel refolosirea sticlelor. Aplicatia se numeste OasisPlaces si permite localizarea celei mai apropiate fantani publice (doar de pe teritoriul Statelor Unite), prezentand chiar si poze de la respectiva locatie.

Utilizatorii pot sa se inregistreze si sa adauge noi surse de apa potabila, precizand locatia exacta. In plus, pot posta comentarii privind calitatea apei, apreciind temperatura, limpezimea si gustul acesteia, spre folosul altor utilizatori ai aplicatiei.

iPhone aplicati

Reutilizarea sticlelor este nu doar ecologica, ci si economica: de pilda, un consumator poate economisi, in medie, pana la 450$ pe an daca n-ar mai cumpara o sticla de apa in fiecare zi. Pentru a marca lansarea acestei aplicatii, Thermos va oferi gratuit, in mod aleatoriu, sticle speciale termoizolante utilizatorilor care se inregistreaza pe OasisPlaces in perioada august – septembrie 2010.

OasisPlaces se poate downloada gratuit de pe iTunes, iar mai multe informatii gasiti pe www.thermos.com.

To Top