Stiri

Apple iPad 2 in stocul emag

Tableta Apple iPad 2 a început să fie comercializată în România prin intermediul emag deși Apple nu a lansat produsul în țara noastră. România nu se află printre cele 26 de țări ce se bucură oficial de iPad 2 însă primele modele sunt deja cumpărate de clienți din București.
“Prima tranşa de stoc de 80 de bucăţi a sosit de câteva ore şi va fi livrată începând de mâine, strict în ordinea înscrierii in lista de aşteptare. Cei care s-au înscris în această listă vor fi anunţaţi personal de procedura prin care pot confirma comanda” spun cei de la emag.
“Stocurile sunt şi vor fi foarte limitate în perioada următoare din cauza cererii uriaşe la nivel global, dar vom încerca să aducem cât mai repede noi tranşe de stoc. Următorul transport este program pentru 4 aprilie. Din păcate versiunile cu conectivitate 3G nu sunt încă disponibile,” mai adaugă aceștia.
Apple iPad 2 cu 16GB memorie internă și modul Wi-Fi (fără 3G) costă în România 2.500 lei iar varianta cu 64GB memorie internă se vinde la prețul de 3.500lei.


To Top