Stiri

Apple One facilitează abonarea la ecosistemul de servicii Apple

Familia de dispozitive Apple One
Familia de dispozitive Apple One

Apple a pus la dispoziția utilizatorilor Apple One, cea mai ușoară modalitate de a obține toate serviciile Apple pe bază de abonament într-un singur plan simplu, care include Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ și iCloud. Cu un singur abonament, clienții din peste 100 de țări și regiuni se pot bucura de serviciile lor Apple favorite, inclusiv pe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV și Mac.

Începând cu această toamnă, clienților care dețin abonamente Apple le vor fi recomandat un plan potrivit Apple One, astfel încât se vor putea loga cu o singură apăsare de pe orice dispozitiv Apple și pot obține mai mult pentru mai puțin.

  • Individual include Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade și 50 GB de stocare iCloud pentru 14,95 $ pe lună.
  • Family include Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade și 200 GB de stocare iCloud pentru 19,95 $ pe lună și poate fi partajat între șase membri ai familiei.
  • Premier, acolo unde va fi disponibil, include Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ și 2 TB de stocare iCloud pentru 29,95 $ pe lună și poate fi partajat între șase membri ai familiei.

Apple One include o perioadă de probă gratuită de 30 de zile pentru orice serviciu pe care clienții nu îl au deja. Cu Apple One, clienții vor primi o singură factură în fiecare lună și ei pot să modifice sau să anuleze cu ușurință planul lor Apple One în orice moment. Cu planurile Family și Premier, până la șase membri ai familiei pot accesa toate serviciile incluse, cu propriile conturi și preferințe.

Cu Apple One, clienții obțin acces la tot ce este mai bun în materie de divertisment, știri, fitness si stocare în cloud, inclusiv:

  • Apple Music, cu peste 70 de milioane de piese, mii de liste de redare, selecții zilnice de la cei mai buni experți în muzică din lume, revoluționarul radio Apple Music și funcții inovatoare precum sincronizarea temporală a versurilor.
  • Apple TV+, care este casa Apple Originals de la cei mai imaginativi și respectați creatori ai momentului. Apple TV+ a primit deja, în primele sale 10 luni, peste 100 de premii, inclusiv 18 nominalizări la Emmy, pentru ale sale „originals” — mai multe decât orice alte servicii de streaming.
  • Apple Arcade, care oferă jucătorilor acces nelimitat la peste 100 de jocuri incredibil de distractive pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac și Apple TV, toate fără reclame sau achiziții în aplicație.
  • Apple News+, care oferă acces premium la conținutul ziarelor de top și la sute de reviste.
  • Apple Fitness+, prima experiență de fitness construită pentru Apple Watch, care va sosi mai târziu în cursul acestui an. Apple Fitness+ încorporează inteligent datele provenite de la Apple Watch pentru ca utilizatorii să le poată vizualiza pe iPhone, iPad sau Apple TV, oferind o experiență de antrenament în premieră. Oricine, de la începători și până la sportivii pasionați poate accesa un plan de antrenament de tip studio, livrat de antrenori inspirați de clasa mondială și susținut de o coloană sonoră motivantă, cu piese de la artiști renumiți.
  • iCloud, care menține stocate în siguranță fotografii, clipuri video, fișiere și alte elemente digitale, făcându-le disponibile pentru toate dispozitivele utilizatorilor.
To Top