Stiri

Arigo

Arigo este cel mai recent sponsor al nostru. Conform tradiţiei vom analiza pe scurt acest magazin online.

arigo

Layout-ul site-ului este plăcut, iar navigarea prin categoriile de produse nu pune probleme nici celor care vor să cumpere pentru prima data de pe Internet. Dacă tot a venit vorba de categorii, Arigo a împărţit produsele în 11 segmente:


Sisteme
Componente PC
Imprimante & Copiatoare
Monitoare & televizoare
Foto & Video
Periferice PC
Retelistica
Telecomunicatii
Mp3 playere
Gaming
Software

În partea de sus, lângă logo, este căsuţa de căutare pe care am testat-o şi am fost mulţumiţi de rezultatele furnizate. Mai puţin de faptul că nu este afişat nici un mesaj dacă nu este găsit produsul sau cuvântul căutat. Noi am încercat să căutăm cuvintele Arigo şi pcnews, şi ne aşteptam la un mesaj de genul „acest produs nu există” sau ceva asemănător, dar a fost afişat doar Cautare dupa: „pcnews”.

Primul buton amplasat după HOME, ne dezvăluie o pagină foarte intresesantă în care aflăm despre filozofia BUSHI-DO care stă la baza acestui magazin online.

ARIGO ca si concept isi are inspiratia in legendarul cod BUSHI-DO al samurailor japonezi dar si in uitatul Cod al Bunelor Maniere romanesc, pe care isi doreste sa-l foloseasca in relatiile sale cu clientii. Sunt 8 principii derivate din legendarul cod, pe care ARIGO si le insuseste si le respecta

: Principiul armoniei, Principiul dreptatii, Principiul tenacitatii, Principiul fortei, Principiul austeritatii , Principiul respectului, Principiul ratiunii, Principiul creativitatii.

Aşa că dacă vizitaţi acest magazin nu uitaţi să citiţi această pagină.

Evident că scopul vizitei într-un magazin online este să … cumperi. Aşa că să vedem cum poţi cumpăra de pe Arigo. În primul rând se poate comanda online, aşa cum este şi normal. Dar dacă vreţi să auziţi o voce umană nu click-uri de mouse, aveţi posibilitatea să comandaţi şi telefonic (la două numere: unul de Romtelecom şi unul de RDS).

După comandă urmează livrarea care se efectuează de obicei în 24 – 48 ore. Dacă valoarea comenzii este de peste 500RON (inclusiv TVA) şi staţi în Bucureşti (excluzand judetul Ilfov) beneficiaţi de transport gratuit. Dacă nu, nu. Mai multe detalii aici

Puteţi opta pentru ridicarea produselor de la sediul ARIGO din Strada Foisorului, nr. 16, bloc F11C, etaj 1, ap. 41, Sector 3, Bucuresti (Luni – Vineri, de la 10:00 la 17:30)

sediu Arigo

Şi pentru că Arigo este un magazin online care se respectă are şi un blog în care se postează despre produse sau generalităţi.

Nu încape nici o îndoială că verdictul pcnews pentru ARIGO este: Magazin OK! Spor la cumpărături!

magazin online OK

To Top