Stiri

AROBS Transilvania lansează două tablete noi

AROBS Transilvania Software anunta disponibilitatea a doua noi modele de tablete Android din gama Smailo Web Energy. Cu dimensiuni ale ecranelor de 8” si 9,7”, tabletele Smailo Web Energy 8 si Smailo Web Energy 9.7 intregesc familia de dispozitive mobile cu Android destinate utilizatorilor care doresc sa aiba acces la Internet si aplicatii utile si de divertisment, dar sunt limitati de buget.

Echipate cu procesoare dual core, ecrane performante si Android 4.1 Jelly Bean, noile modele impresioneaza prin viteza cu care ruleaza aplicatiile, jocurile si fişierele multimedia, permitand utilizatorilor sa se bucure de Internet, retele sociale, conversatii online cu prietenii, jocuri, filme şi videoclipuri.

Smailo Web Energy 8 dispune de un procesor dual-core ARM Cortex A9 3066 de 1,5GHz, memorie RAM de 1GB si spatiu de stocare de 8GB. Ecranul de 8” cu rezolutie HD 1024*768 pixeli afiseaza imagini clare iar fisierele video si jocurile cu animatie 3D sunt redate cursiv. Tableta Smailo Web Energy 8 nu este destinata numai activitatilor de divertisment. Poate fi folosita ca asistenta personala pentru sarcinile de serviciu. Poti sa-ti verifici emailul, sa-ti stabilesti intalniri si sa-ti organizezi agenda zilnica. Accesul direct la magazinul oficial Google permite instalarea de aplicatii care te vor ajuta sa iti gestionezi cu usurinta fisierele.

Smailo-WE-8

Smailo Web Energy 9.7 este pregatita sa faca fata tuturor provocarilor din agenda zilnica a utilizatorului modern de Internet: navigare Web, comunicare si socializare online, gaming si vizionare de filme. Ecranul capacitiv de 9,7” cu o rezolutie de 1024*768 pixeli are un contrast bun si unghiuri de vizualizare mai largi. Datorita tehnologiei IPS (In-Plane Switching), culorile sunt redate perfect, in tonuri calde si vii. Ai la dispozitie 8GB ca sa salvezi documente, poze, fisiere audio si video de care sa te bucuri oriunde te-ai afla. Tableta este prevazuta cu un slot de card microSD, astfel poti sa maresti oricand capacitatea de stocare pana la 32GB. Poti extinde distractia pe un ecran mai mare conectand tableta la un televizor sau un proiector prin intermediul portului miniHDMI.

Ambele tablete dispun de conectivitate prin WiFi si suport 3G si vin preinstalate cu cele mai populare aplicatii de socializare si comunicare (Facebook, Skype), productivitate (Documents to Go), cititor de carti electronice (Aldiko Book Reader), director de ziare si reviste internationale (World Newspaper), ghid cultural al evenimentelor si locurilor dedicate divertismentului (Sapte Seri).

Tabletele sunt disponibile in reteaua de parteneri AROBS la preturile recomandate de 649 lei (8”), respectiv 899 lei (9,7”).

To Top