Stiri

Ascend D quad – cel mai rapid smartphone din lume

Huawei Ascend D quad
Huawei Ascend D quad

Noul Huawei Ascend D quad este dotat cu procesorul Huawei K3V2 quad-core 1.2GHz/1.5GHz (cel mai puternic procesor grafic de 32 biţi din industrie) si beneficiaza de un touchscreen high definition 720P de 4.5 inch.

Telefonul poate înregistra clipuri video full HD 1080p şi permite redarea acestora, pentru ca utilizatorii să poată surprinde în detaliu momentele importante de zi cu zi.

Ascend D Quad-4

Huawei Ascend D quad încorporează două camere foto: o cameră de 8 megapixeli poziţionată în spatele telefonului şi o cameră 1,3 megapixeli poziţionată în faţă.

Măsurând 64mm şi având o grosime de doar 8.9mm, Ascend D quad are un corp compact şi un design interesant.

Ascend D quad este dotat cu o baterie 1800mAh care permite autonomia telefonului până la două zile – în condiţii normale de utilizare. Mai mult, datorită tehnologiei de management al energiei, dezvoltată de Huawei Device, durata de viaţă a bateriei este mai mare cu până la 30%, în comparaţie cu media de durată din industrie, în condiţii normale de utilizare.

Ca parte a seriei Ascend D, Huawei a mai prezentat modelele Ascend D quad XL şi Ascend D1. Smartphone-ul Ascend D quad XL vine cu o baterie de 2500mAh care oferă o autonomie de la două la trei zile de utilizare normală. Cu aceleaşi specificaţii tehnice ca şi Ascend D quad, Ascend D quad XL măsoară 10.9 mm grosime. Ascend D1 încorporează procesorul 1.5 GHz dual-core CPU, precum şi o baterie 1670mAh.

Huawei Ascend D quad

Ecranul PPI 330 permite vizualizarea unor imagini clare chiar şi în bătaia directă a razelor soarelui

Seria de smartphone-uri Ascend D quad va fi disponibilă în China, Australia, Europa, Asia-Pacific, America de Nord şi Sud în al treilea trimestru din 2012. Ascend D1 va fi disponibil în pieţele de mai sus începând cu iunie 2012.

To Top