Stiri

ASUS a adus în România placa de bază Republic of Gamers Maximus V GENE

Ofertele pentru pasionații de jocuri sunt tot mai bogate și tot mai complexe. ASUS a adus pe piața românească plăcile de bază ROG Maximus V, ajunse la cea de-a cincea generație. Modelul de tip micro-ATX Republic of Gamers Maximus V GENE este reprezentantul de seamă al acestei serii, fiind construit pe baza celui mai nou chipset Intel Z77, cu suport pentru cea de a doua și cea de a treia generație de procesoare LGA1155, dar și pentru PCI-Express Gen-3 în variantă single și multi-GPU.

Echipa Republic of Gamers a livrat modelul Maximus V GENE în culorile roșu și negru, cu funcții exclusive precum Extreme Engine DIGI+ II, sunet pentru jocuri SupremeFX III, Intel Ethernet cu ROG GameFirst și noua placă mPCIe Combo.

Maximus V GENE este dedicată conceptului Republic of Gamers, fiind o placă construită pentru overclocking. Platforma oferă o experiență fantastică de overclocking fiind dotată de Extreme Engine DIGI+ II, ce include 8+4+2 faze (CPU, iGPU, DRAM) și un control precis al alimentării oferit de două controlere DIGI+ combinate cu funcțiile ROG UEFI BIOS (precum noile profile preconfigurate IC).

Intel Ethernet și ROG GameFirst reduc cu 35% încărcarea procesorului prin prioritizarea traficului în rețea în timp ce suportul LucidLogix Virtu MVP activează un nou mod grafic hibrid ce crește performanța video cu până la 60%.

Modelul ASUS Maximus V GENE este deja disponibil pe piața din România, prețul aproximativ fiind de 890 lei (inclusiv TVA).


To Top