Stiri

ASUS a anunțat ceasul ZenWatch

ASUS ZenWatch
ASUS ZenWatch

ASUS a anunțat ZenWatch, primul său ceas motorizat de Android Wear, produs în parteneriat cu Google. ZenWatch este construit în mod special pentru a se conecta la telefoanele cu sistem Android, furnizând informații relevante atunci când sunt necesare, dar poate servi și ca un accesoriu elegant. ZenWatch urmează tradiția orologeriei de lux prin stilul său, designul axat pe detalii și prin utilizarea materialelor de înaltă calitate. Sticla curbată și carcasa care urmează conturul încheieturii, combinate cu o curea de piele cusută și o încuietoare unică oferă confort și transmit eleganță.

ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch

ZenWatch dispune de o gamă largă de teme interschimbabile pentru a se potrivi oricărui stil. Fiind un companion pentru telefoanele cu Android, ZenWatch furnizează informații la o simplă privire și vă permite să finalizați diverse operațiuni printr-o atingere sau comandă vocală. ZenWatch aduce frumusețea și ușurința în utilizarea unui Android Wear grație interfeței ASUS ZenUI. Utilizatorii telefoanelor ASUS se pot bucura de integrarea acesteia pe dispozitivele lor și pot experimenta aplicațiile exclusive ZenUI, precum What’s Next și Do It Later într-un mod mai convenabil ca niciodată.

Combinând senzori sofisticați și confortul de zi cu zi, ZenWatch devine un asistent personal ce urmărește o varietate de statistici, cum ar fi ritmul cardiac, numărul pașilor și nivelul de relaxare, ajutând utilizatorii să-și păstreze echilibrul și să atingă țintele propuse.

Specificații ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch
Procesor Qualcomm Snapdragon 400 1.2GHz
Sistem de operare Android Wear
Memorie & stocare 512MB RAM
4GB EMMC
Display AMOLED 1.63-inci, 320 x 320, 278ppi touch
Lentilă Curbată 2.5D Corning Gorilla Glass 3
Senzori Senzor 9-axe, Senzor Bio
Bluetooth Bluetooth 4.0
USB Port Micro USB
Audio Microfon încorporat
Baterie Li-polimer 1.4Wh
Rezistent la apă IP55
Colori Argintiu cu strat roz-auriu
Curea de piele maro
Dimensiuni 50.6 x 39.8 x 7.9-9.4mm
Greutate Corp: 50g
Curea: 25g

ASUS ZenWatch este compatibil cu toate telefoanele ce rulează Android 4.3 sau o versiune superioară, oferindu-le utilizatorilor o fereastră convenabilă pentru vizualizarea apelurilor, mesajelor, notificărilor sau a altor informații importante, fără a fi nevoie ca aceștia să scoată telefonul din buzunar sau din geantă. Atunci când este împerecheat cu aplicația ASUS ZenWatch Manager, ZenWatch furnizează o mai bună integrare cu telefonul și funcții avansate incluzând integrarea cu interfața ASUS ZenUI (pe telefoanele ASUS), Watch Unlock, Tap Tap, Cover to Mute și Find My Phone. Două funcții adiționale, Remote Camera și Presentation Control, sunt disponibile prin utilizarea ZenWatch cu aplicațiile ASUS Remote Camera și ASUS Remote Link.

ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch

Utilizând senzorul bio integrat, ZenWatch măsoară nivelul de relaxare și afișează pe baza măsurătorilor un scor de relaxare ușor de înțeles de către utilizatori. În funcție de scor, ZenWatch oferă sfaturi pentru a crește nivelul de relaxare și pentru a reduce stresul. Scorul de relaxare este înregistrat în aplicația ASUS ZenUI Wellness, astfel încât utilizatorii să-și poată monitoriza nivelul de relaxare. În timp ce utilizatorii poartă ceasul ZenWatch, aplicația Wellness generează o combinație de statistici incluzând numărul de pași, caloriile arse, durata de activitate, ritmul cardiac, intensitatea exercițiilor și nivelul de relaxare.

Statisticile sunt prezentate ca un calendar informativ și sunt sintetizate la sfârșitul săptămânii oferindu-le utilizatorilor informații despre stilul de viață. Utilizatorii pot seta ținte de atins cum ar fi numărul de pași dintr-o zi și mai apoi să monitorizeze aceste ținte propuse pe ZenWatch și în aplicația Wellness. Rezumatele includ grafice atractive ce sunt ușor de interpretat și analizat, fiind utile pentru viitoarele activități.

ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch

To Top