Stiri

ASUS a anunțat oficial Eee Pad Transformer Prime

Asus Eee Pad Transformer Prime

ASUS a anunțat oficial Eee Pad Transformer Prime – prima tabletă din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Transformer Prime se mândrește cu un aspect metalic ultra-subțire de numai 8.3mm, sunetul cu tehnologie ASUS SonicMaster, camera de 8MP cu auto-focus și bliț LED și bateria cu o autonomie estimată de până la 18 ore atunci când este combinată cu dock-ul mobil. Ecranul Super IPS+ de 10.1 inci, cu luminozitate crescută este protejat de sticla Corning Gorilla. Cu un procesor cu patru nuclee, un accelerator grafic GeForce cu 12 nuclee și tehnologie vSMP, Transformer Prime oferă cea mai bună și rapidă experiență de lucru pentru multitasking, navigare web, redare video Full HD și jocuri.

„Cel de al cincelea nucleu NVIDIA este cu adevărat ingenios”, a declarat Nathan Brookwood, cercetător în cadrul Insight 64. „Tehnologia vSMP din procesorul Tegra 3 extinde durata de viaţă a bateriei la dispozitivele mobile de ultimă generaţie, prin reducerea consumului în momentul utilizării unor aplicaţii nesolicitante, performanţa fiind crescută doar atunci când este cu adevărat necesară”.
O cameră de 1.2MP permite efectuarea de video-conferințe în timp ce o cameră principală de 8MP cu auto-focus și bliț LED captează imagini de calitate grație diafragmei F2.4 și senzorului CMOS iluminat din spate. Camera principală a tabletei poate înregistra filme la rezoluție Full HD 1080i ceea ce e o premieră în lumea tabletelor.

Transformer Prime este disponibil în variante cu spațiu de stocare de 32GB și 64GB, împreună cu un slot pentru carduri microSD, conector audio combo de 3.5mm și un port microHDMI. Tableta rulează sistemulde operare Android 3.2 Honeycomb și va trece la Ice Cream Sandwich din luna decembrie.
Prețurile pentru Eee Pad Transformer Prime (TF201) vor porni de la 499 de dolari. Dock-ul este comercializat ca accesoriu și are un preț de 148 de dolari.

Asus Eee Pad Transformer Prime

To Top