Stiri

ASUS a anunțat un nou monitor 4K cu panou Quantum-dot

ASUS ROG Swift PG27UQ
ASUS ROG Swift PG27UQ

ASUS a anunțat monitorul Swift PG27UQ, un model cu diagonala de 27 inci și rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli).

Tehnologia Quantum-dot generează o gamă DCI-P3 largă, pentru culori mai apropiate de realitate și gradații fine de culoare. Mai mult, PG27UQ are un vârf de luminozitate de 1000cd/m² și un contrast ridicat, făcând o distincție clară între tonurile întunecate și cele luminoase. Tehnologia G-SYNC asigură desfășurarea fluidă a jocului, fără rupturi și fără latențe. PG27UQ se adresează în principal entuziaștilor și jucătorilor profesioniști.

Rezoluție 4K UHD cu rată de refresh de 144Hz

ROG Swift PG27UQ este un monitor remarcabil, ce oferă o rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) la o rată de refresh de 144Hz, furnizând detalii precise și efecte vizuale de înaltă definiție, derulate cu o viteză extremă.

ASUS ROG Swift PG27UQ

ASUS ROG Swift PG27UQ

Pasionații de jocuri se vor bucura de un nivel al detaliilor de neegalat, imaginile fiind bine conturate, iar textul foarte clar. Cadrele rapide nu pun nicio problemă monitorului PG27UQ grație ratei de refresh de 144Hz. Rezultatul constă într-un gameplay rapid și precis fără problemele frustrante legate de latențe și neclarități, astfel că utilizatorii vor putea domina în jocurile FPS (first-person shooters), simulatoare auto, simulatoare sportive și cele strategie în timp real. ROG Swift PG27UQ are două porturi DisplayPort 1.4 și un port HDMI pentru redarea conținutului 4K UHD și o conectivitate flexibilă.

Tehnologii High Dynamic Range și Quantum Dot

Monitoarele cu NVIDIA G-SYNC High Dynamic Range (HDR) oferă o luminozitate apropiată de ceea ce ochiul uman poate experimenta și o gamă de culori mai largă decât monitoarele tradiționale. ROG Swift PG27UQ integrează tehnologie G-SYNC HDR cu vârfuri de luminozitate de câteva ori mai mari față de cele ale unui ecran standard.

ASUS ROG Swift PG27UQ

ASUS ROG Swift PG27UQ

Iluminarea cu LED-uri este controlată în mod dinamic pe 384 de zone, oferind un contrast mai ridicat și scene întunecate mai apropiate de realitate. Tehnologia Quantum-dot furnizează imagini mai luminoase și suportă standardul de culoare DCI-P3 din industria cinematografică. DCI-P3 are o gamă de culori cu 25% mai largă decât sRGB, redând culori naturale. Tehnologia IPS asigură unghiuri largi de vizualizare, astfel că nu există o degradare a culorilor atunci când monitorul este privit din poziții extreme.

ASUS – Marca numărul unu de monitoare de gaming

ASUS este cel mai mare producător de monitoare de gaming cu o rată de refresh de 144Hz sau mai mare, cu o cotă de piață de 35% în anul 2016. Pentru a afla mai multe despre monitoarele de gaming de la ASUS vă rugăm să accesați: https://www.asus.com/Microsite/No1-Gaming-Monitor-Brand/.

To Top