Stiri

ASUS a dezvăluit cele mai recente inovații la IFA 2015

Președintele ASUS, Jonney Shih, a dezvăluit cele mai recente inovații ale companiei din domenii diverse: telefonie mobilă, accesorii inteligente și computere. În cadrul evenimentului de presă de la Berlin, ce a precedat IFA 2015, au fost prezentate și cele mai noi modele de gaming din gama ASUS Republic of Gamers (ROG). Printre noile produse anunțate se numără RT-AC5300, cel mai rapid router Wi-Fi din lume și VivoStick PC, un computer miniatural de tip ‘stick’, cu Windows 10. Cea mai nouă linie ZenFone s-a extins cu modelul ZenFone Zoom, introdus în Europa odată cu anunțarea disponibilității ZenWatch 2 și a familiilor de produse ZenPad și Zen AiO.

Cu acest prilej au fost prezentate și laptopul de gaming G752, ROG Maximus VIII Extreme/Assembly, ROG Matrix 980Ti, ROG Swift PG348Q, căștile ROG 7.1, computerul compact de gaming ROG G20 Special Edition și monitorul ROG Swift PG279Q cu rată de refresh de 165Hz. Jonney Shih a surprins audiența cu imaginea modelului GX700, primul laptop din lume răcit cu apă.

“Suntem foarte bucuroși să le oferim clienților noștri incredibila experiență Zen prin atingerea echilibrului optim între frumusețe și durabilitate,” a spus domnul Shih. „Gama actuală de produse inspirate de Zen, furnizează cea mai intuitivă experiență, conferindu-i lux fiecăruia.”

Alăturându-se domnului Shih, Vicepreședintele Senior și General Manager Intel Computing Group, Kirk Skaugen, a vorbit pe scenă despre succesul colaborării dintre ASUS și Intel în dezvoltarea noilor produse mobile și computere.

“ASUS și Intel lucrează împreună de aproape trei decenii pentru a aduce cea mai bună experiență consumatorilor, cu cele mai recente tehnologii și inovații,” a spus domnul Skaugen.“Suntem încântați că am lucrat cu ASUS pentru aceste produse incredibile, de la sisteme all-in-one și laptopuri de gaming bazate pe cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core la PC-uri stick, tablete și telefoane inteligente bazate pe procesoare Intel Atom. Tehnologiile Intel aduc performanțe extraordinare, experiență imersivă, autonomie ridicată și o formă suplă pentru toată gama de dispozitive elegante de la ASUS.”

ASUS ZenFone Selfie

ASUS ZenFone Selfie

ZenWatch 2 este o evoluție remarcabilă a originalului ZenWatch, cu o autonomie incredibilă de două zile și variante ce includ două dimensiuni, trei culori și 18 curele.

ZenPad S 8.0, ZenPad 8.0 și ZenPad 10 sunt tablete elegante și puternice cu Android. Acestea aduc în premieră multe inovații tehnologice, precum DTS-HD Premium Sound și capacele interschimbabile pentru ZenPad 8.0, inclusiv Audio Cover ce adaugă 6 difuzoare și sunet 5.1 surround.

Zen AiO S este un PC all-in-one uimitor, de înaltă performanță ce împletește arta cu cea mai nouă tehnologie, fiind precum o operă de artă pentru acasă sau la birou.

RT-AC5300 este un router 802.11ac, ultra-rapid, tri-band, ce oferă o viteză combinată de până la 5334Mbit/s cu o acoperire și stabilitate mai mari.

Revoluționarul VivoStick PC este un calculator în miniatură ce transformă orice televizor sau monitor cu HDMI într-un PC cu Windows 10 complet funcțional, care poate fi controlat de la distanță de pe un smartphone.

ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone ce dispune de o cameră cu zoom optic 3X. Toate produsele noi Zen și ROG au fost expuse la standul Sales and Media Lounge din Berliner Freiheit 2.

ASUS la IFA 2015 – Galerie Foto

To Top