Stiri

ASUS a lansat în România ET2701 All-in-One PC

ASUS a lansat în România ET2701 All-in-One PC, un calculator echipat cu tot ceea e necesar pentru a deveni un adevărat centru de divertisment.

Cu un design modern completat de tehnologie de vârf, ASUS All-in-One PC ET2701 oferă un mix de performanță și versatilitate. Modelul completează gama de dispozitive ASUS All-in-One de pe piața românească. ET2701 se adresează utilizatorilor care pun accentul pe eleganță și flexibilitate privind divertismentul digital și operarea PC, dorind să integreze într-un singur produs un adevărat centru de entertainment. Acesta nu necesită o instalare complicată și nici nu are cabluri care să îngreuneze activitățile de zi cu zi.

ASUS ET2701 dispune de cel mai recent sistem de operare Windows 8, iar ecranul tactil recunoaște până la 10 atingeri simultane. Procesoarele Intel Core asigură un grad crescut de responsivitate iar tehnologia ASUS SonicMaster Technology îmbunătățește claritatea sunetului.

Mai rapid, mai puternic și mai eficient

Calculatoarele ASUS All-in-One PC ET2701 sunt motorizate de procesoarele Intel Core din a treia generație pentru performanță în multitasking și eficiență energetică ridicată. Performanțele sunt completate de grafica NVIDIA GeForce GT640M cu 2GB de memorie video astfel încât utilizatorul să poată rula orice fel de aplicație.

asus-all-in-one-16-aprilie-2014-17

Ecranul LED FullHD, cu diagonala de 27 inci, reproduce fidel culorile și aduce la viață imaginile la rezoluție înaltă, cu un consum redus de energie grație iluminării cu LED-uri. Seria ET2701 integrează, de asemenea, un modul de comunicații Wi-Fi 802.11b/g/n, o cameră web și un microfon astfel încât să rămâneți conectați cu familia și prietenii.

Linii fluide și design modern

ASUS All-in-One PC ET2701 poate fi montat pe perete cu ajutorul unui adaptor opțional, păstrând camera cât mai liberă și cât mai funcțională. Atunci când e așezat pe birou, ET2701 păstrează liniile fluide. Butoanele sunt ascunse privirii pentru a păstra aspectul simplu și elegant. Standul metalic de formă triunghiulară asigură stabilitatea necesară, iar designul ce măsoară numai 7 centimetri la margine se potrivește perfect camerelor mobilate modern.

Sunet ASUS SonicMaster

Tehnologia ASUS SonicMaster, dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear, oferă un sunet clar și detalii audio de neegalat chiar și atunci când volumul este reglat la valoarea maximă. ASUS All-in-One PC ET2701 dispune de difuzoare integrate, de înaltă calitate, care asigură o ambianța sonoră plăcută indiferent dacă ascultăm muzică sau privim un film de acțiune. Alături de tehnologia SonicMaster, seria ET2701 beneficiază de DTS Surround Sensation Ultra-PC ll pentru performanță audio de top. Aceasta din urmă utilizează o tehnologie de procesare audio pentru a oferi un sunet surround cu adevărat imersiv. Subwoofer SonicMaster, conceput special de echipa ASUS Golden Ear, are o cameră de rezonanță de 580cc, garantând un sunet puternic și un bass puternic.

Specificații ASUS ET2701INTI-B095K

  • Ecran LED, 27″, Full HD, 1920×1080, multitouch în 10 puncte
  • Procesor Intel Core i7-3770S
  • Grafică NVIDIA GT 640M(2GB)
  • Memorie RAM 8GB
  • Hard disk 2TB
  • Unitate Blu-Ray Disc Combo
  • TV Tuner Digital DVB-T
  • Cameră web 2 MP
  • WiFi 802.11B/G/N
  • WiDi BT4
  • Tastatură și mouse wireless
  • Sistem de operare Windows 8

Lansare ASUS ET2701INTI-B095K

To Top