Stiri

ASUS a lansat în România noua gamă de plăci de bază Z87

ASUS a adus în România o serie completă de platforme construite pe baza chipsetului Intel Z87 pentru cea de-a patra generație de procesoare Intel Core. Noile plăci de bază au fost prezentate în cadrul unui eveniment desfășurat în noul showroom MediaDOT.ro de pe Soseaua Nicolae Titulescu. Produsele dispun de tehnologii exclusive ce pun în valoare capacitățile Z87, seriile Republic of Gamers (ROG), The Ultimate Force (TUF) și ASUS WS (workstation) oferind cea mai bună experiență de utilizare, prin performanțele, stabilitatea și opțiunile de upgrade oferite.

Lansare ASUS Z87 la MediaDOT.ro

„Suntem mândri să prezentăm cea mai cuprinzătoare linie de plăci de bază disponibile simultan, fiecare platformă cu chipset Z87 fiind dotată cu funcții exclusive ASUS. Fructificând vasta experiență în cercetare și dezvoltare, noile modele ASUS lansate în România le oferă utilizatorilor performanță și calitate la cele mai înalte standarde”, a declarat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS România.

Plăcile de bază ASUS vin cu o nouă schemă coloristică premium, pe auriu, simbolizând preocuparea constantă a companiei de a atinge cele mai înalte standarde în materie de inovație, performanță și fiabilitate. Ofertele variate acoperă o gamă largă de segmente, în frunte cu modelul high-end Z87-DELUXE, care dispune de cele mai multe funcții și o conectivitate avansată. Z87-A este conceput pentru aplicații mainstream, păstrând caracteristicile exclusive ASUS și performanța Z87. Celelalte modele poziționate între acestea sunt Z87-PRO și Z87-PLUS. Z87I-DELUXE aduce chipsetul Z87 în formatul mini-ITX, în timp ce Z87 WS îndeplinește standardele corespunzătoare stațiilor de lucru, fiind destinate design-ului profesional și producerii de conținut multimedia.

ASUS oferă Dual Intelligent Processors 4 cu optimizare 4-Way, integrând caracteristici ce îmbunătățesc modul în care clienții își controlează PC-ul. Chipul TPU pentru reglarea performanței, unitatea EPU pentru managementul energiei, DIGI+ Power Control și Fan Xpert 2 pot fi activate cu un singur click pentru a asigura optimizarea performanței în timp real, o mai bună eficiență energetică, controlul digital precis al alimentării și o poziționare exactă a ventilatoarelor pentru reducerea zgomotului și îmbunătățirea răcirii. Atunci când utilizatorii sunt departe de PC, se poate comuta inteligent în Away Mode, permițând clienților să descarce și să transfere conținut sau să salveze datele cu un minimum de putere absorbită. Optimizarea exclusivă 4-Way pregătește PC-ul pentru o experiență îmbunătățită în jocuri, divertisment digital, producție și alte scenarii de utilizare.

ROG oferă noua placă de bază MAXIMUS VI HERO, croită pentru jucătorii pasionați care vor să experimenteze faimosul brand ROG la un preț mai accesibil. Modelul este însoțit de placa de gaming în format micro-ATX MAXIMUS VI GENE cu dispunde de două surse de sunet SupremeFX. Acestea oferă un raport semnal-zgomot de 115dB pentru putere și claritate, iar interfața Sonic Radar, suprapusă pe ecran, arată direcția surselor de zgomot din jocuri, sporind competitivitatea.

MAXIMUS VI GENE este livrată cu adaptorul mPCIe Combo II pentru a avea mai multe opțiuni pentru accesul în rețea și transferul datelor, având suport pentru noile SSD-uri NGFF. Placa de bază MAXIMUS VI EXTREME continuă tradiția ROG în stabilirea de recorduri mondiale în zona chipsetului Z87.

rog_maximus_vi_gene

Produsul este livrat cu OC Panel, o consolă pentru overclocking care poate fi montată în locașul de 5.25” sau utilizată extern. Atunci când este în afara carcasei, OC Panel facilitează un overclocking detaliat în Extreme Mode. MAXIMUS VI EXTREME suportă, de asemenea, memorii DDR3 cu viteze mari, de peste 3GHz.
rog_maximus_vi_extreme

Plăcile de bază TUF SABERTOOTH Z87 au fost prezentate împreună cu GRYPHON Z87, prima placă TUF în format micro-ATX. Ambele platforme oferă răcirea și durabilitatea testate TUF, chiar și în cele mai vitrige condiții de utilizare. Plăcile de bază TUF utilizează componente de înaltă durabilitate precum condensatorii 10K Black Metallic, fabricați în Japonia, care au o toleranță cu 20% mai mare la temperaturi extreme și o durată de viață de 5 ori mai mare decât condensatorii obișnuiți. Caracteristicile specifice TUF includ protecțiile Thermal Armor, cu design refăcut, cu supapă, ce impulsionează fluxul de aer. Plăcile TUF Fortifier ranforsează platforma pentru a preveni îndoirea, asigurând o mai mare durabilitate a PC-ului. Capacele speciale Dust Defender protejează sloturile de extensie și conectorii împotriva acumulărilor de praf, extinzând astfel durata de viață a sistemului.

pr_asus_tuf_gryphon_z87_with_gryphon_armor_kit_installed

Toate facilitățile de mai sus sunt dotări standard pe SABERTOOTH Z87, în timp ce GRYPHON Z87 furnizează clienților flexibilitatea achiziționării separate a kitului GRYPHON ARMOR KIT care oferă Thermal Armor, TUF Fortifier și Dust Defender.

pr_asus_tuf_sabertooth_z87

Toate plăcile de bază ASUS lansate – ROG, TUF și WS Z87 trec printr-un proces strict de validare, ce garantează cea mai înaltă calitate și compatibilitate din industrie. ASUS testează fiecare placă de bază cu sute de memorii, plăci de extensie și combinații de dispozitive externe de la aproape fiecare brand și comerciant de pe piață. Plăcile de bază au trecut cel mai dur proces de testare din industrie, verificându-se stabilitatea, fiabilitatea și longevitatea.

Prețurile aproximative ale noilor plăci de bază ASUS lansate pe 4 iunie 2013 (TVA inclusiv): MAXIMUS VI EXTREME – 2000 lei, MAXIMUS VI HERO – 1050 lei, MAXIMUS VI GENE – 950 lei, SABERTOOTH Z87 – 1200 lei, GRYPHON Z87 – 800 lei, Z87-DELUXE/DUAL – 1600 lei, Z87-DELUXE – 1400 lei, Z87-EXPERT – 1200 lei, Z87-PRO – 950 lei, Z87-PLUS – 850 lei, Z87-A – 750 lei, Z87-C – 700 lei, Z87-K – 650 lei, Z87M-PLUS – 600 lei.

To Top