Stiri

ASUS a lansat monitoarele profesionale PA246Q ProArt

ASUS a lansat o nouă serie de monitoare destinate profesioniștilor ce editează fotografii sau au nevoie de imagini de o calitate excepțională. Monitoarele profesionale PA246Q ProArt au diagonale de 24” și rezoluții native de 1920×1200 pixeli (format 16:10). Modelele folosesc paneluri P-IPS, au unghiuri de vizualizare de 178° și reproduc o gamă largă de culori – 98% din spectrul Adobe RGB. ASUS PA246Q este însoțit de ASUS QuickFit Virtual Scale și un stand ajustabil care îmbunătățește productivitatea. Intrările DisplayPort, HDMI, DVI-D și D-sub permit conexiuni multiple.

Panoul P-IPS, care echipează modelul ASUS PA246Q, reproduce 98% din culorile Adobe RGB, permițându-i să afișeze cu acuratețe aproape întreg spectrul unei fotografii captate cu o cameră DSLR. ASUS PA246Q este capabil să afișeze 1.07 miliarde de culori, de 64 de ori mai mult decât monitoarele convenționale. Fiecare model PA246Q este calibrat pentru a minimiza diferențele de culoare la valori Delta E mai mici ca 5, garantând cea mai mare precizie din segment.

Tehnologia exclusivă QuickFit Virtual Scale oferă documente la dimensiunile reale, fotografii și grile. Aceasta permite previzualizarea lucrărilor la dimensiuni reale prin simpla apăsare a unei taste.

Formate acoperite:
– Documente: A4, Letter,
– Fotografii: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”
– Grilă: aliniere, centimetri, inci

Modelul PA246Q folosește numeroase porturi pentru conectarea dispozitivelor externe și a surselor media. Porturile DisplayPort, HDMI, DVI și D-sub permit conexiunile cu o gamă variată de echipamente, iar capabilitățile picture-in-picture oferă utilizatorilor posibilitatea de a afișa simultan imagini din surse diferite.
Două porturi USB încorporate permit partajarea de fișiere, încărcarea și sincronizarea smartphone-urilor sau a altor dispozitive media, iar cititorul de carduri 7-in-1 înlesnește transferul rapid al fotografiilor dintr-o cameră DSLR.

To Top