Stiri

ASUS a lansat plăcile video GeForce GTX 660 DirectCU II TOP și GTX 650 DirectCU TOP

Plăcile video ASUS GeForce GTX 660 și GTX 650 DirectCU TOP oferă viteze mai mari față de modelele de referință, cu 104MHz (10%), respectiv cu 157MHz (14.8%) peste frecvențele standard. Noile produse operează silențios și la temperaturi mai scăzute, fiind stabile grație componentelor Super Alloy Power și pregătite pentru overclocking prin GPU Tweak.

Atractive din punct de vedere financiar, plăcile video ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II TOP și GeForce GTX 650 DirectCU TOP combină tehnologia nucleelor NVIDIA pe 28nm, suportul DirectX 11 și aplicațiile speciale de la ASUS. Ambele produse utilizează nuclee grafice selectate pentru un overclocking mai bun și dispun de răcirea DirectCU pentru disiparea eficientă a căldurii. Regulatoarele digitale de tensiune DIGI+ VRM și componentele durabile Super Alloy Power contribuie la stabilitatea generală și longevitatea produsului, în timp ce GPU Tweak dechide drumul overclocking-ului accesibil.

Plăcile grafice ASUS TOP folosesc nuclee selectate manual pentru obținerea unor performanțe mai bune. Nucleele grafice sunt alese pentru o toleranță mai mare la supratactare în timp ce PCB-ul și alimentarea fac subiectul unor teste riguroase.
GeForce GTX 660 DirectCU II TOP este livrată cu nucleul tactat la 1137MHz, cu 104MHz (10%) mai rapid decât modelul standard. GeForce GTX 650 DirectCU TOP oferă viteze de 1215MHz pentru nucleu, cu 157MHz (14.8%) mai mult decât referința. În ambele cazuri, utilizatorii primesc un număr superior de cadre pe secundă fără un efort suplimentar.

GeForce GTX 660 DirectCU II TOP și GeForce GTX 650 DirectCU TOP includ inovația ASUS DirectCU, ce presupune conducte de cupru aplatizate în contact permanent cu nucleul grafic. Disiparea căldurii este eficientă mulțumită suprafeței duble de contact pe GeForce GTX 660 DirectCU II TOP. Ambele plăci funcționează de trei ori mai silențios și la temperaturi mai joase cu 20% decât modelul standard.

Cele două modele oferă stabilitate ridicată și mai multă libertate pentru overclocking prin utilizarea regulatorului digital al tensiunii ASUS DIGI+ VRM și a componentelor Super Alloy Power. Cu 30% mai silențioase, cu 15% mai eficiente și de 2,5 ori mai durabile, cele două plăci dezvoltă performanțe grafice în orice scenariu, având o plajă mai mare de reglaj al tensiunilor. Bobinele Super Alloy Power au un miez solid ce diminuează zgomotul, chiar în sarcină mare, iar condensatorii premium au o durată de viață de 50.000 de ore, de două ori mai longevivi decât cei clasici. Toate aceste avantaje oferă clienților avantaje superioare față de modelele standard la un preț atractiv.

Plăcile grafice ASUS oferă întotdeauna valoare adăugată, iar GeForce GTX 660 DirectCU II TOP și GeForce GTX 650 DirectCU TOP includ utilitarul GPU Tweak. Utilizatorii pot modifica ușor vitezele pentru memorii și nucleu, turația ventilatorului și tensiunile printr-o interfață unică și intuitivă.

To Top