Stiri

ASUS a lansat recent O!Play BDS-500 și BDS-700

ASUS a lansat recent O!Play BDS-500 și BDS-700, două dispozitive complete pentru redarea Blu-ray/HD. Conectivitatea online nativă prin fir și Wi-Fi permite rularea materialelor multimedia de pe Internet. ASUS a inclus o serie de avantaje precum HDMI dual, interfață prietenoasă cu utilizatorul, telecomandă prin smartphone și contacte placate cu aur.
Ambele modele beneficiază de tehnologia de procesare video Qdeo pentru a reduce dispersia imaginii, fără a afecta claritatea. Suportul complet pentru ISO Blu-ray și discuri ISO Blu-ray 3D (incluzând meniurile) este însoțit de funcția de scalare a DVD-urilor la rezoluție HD.

BDS-500 și BDS-700 mențin compatibilitatea totală cu 45 de standarde și formate populare. Aceste formate includ standardele de sunet hi-fi FLAC, WAV și AIFF. Adițional, hard disk-urile externe de 2.5” pot fi atașate la BDS-500 și BDS-700 fără a fi necesar un adaptor de alimentare.

Dacă BDS-500 este pregătit pentru rețelele Wi-Fi, modelul BDS-700 vine cu un modul Wi-Fi integrat. Acest lucru permite dispozitivelor să devină parte a rețelei fără fir de acasă, detectând automat setările pentru o instalare fără griji.

Legăturile dedicate către YouTube, Picasa, Flickr, radio prin internet și serviciile de streaming video sau muzicale permit consumatorilor să acceseze oricând conținutul favorit. Certificarea DLNA simplifică și mai mult conexiunea, transmițând wireless conținutul de la PC către TV grație standardului rapid 802.11n Wi-Fi.

To Top