Stiri

ASUS a lansat tableta VivoTab RT

ASUS a lansat VivoTab RT, prima sa tabletă cu sistem de operare Windows RT. VivoTab RT beneficiază de un sistem portabil de andocare ce îi permite transformarea într-un laptop pentru mai multă productivitate și autonomie. Tableta folosește un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core ce îi conferă fluiditate în operare și un răspuns rapid în mediul Windows RT.

Microsoft și ASUS au colaborat pentru a dezvolta una dintre primele tablete cu Windows RT disponibile pe piață. Având un design metalic, profil subțire de 8.3mm și cântărind doar 525 de grame, ASUS VivoTab RT este totodată una dintre cele mai ușoare și mai subțiri tablete de 10.1” de pe piață. Pe lângă procesorul NVIDIA Tegra 3 quad-core, VivoTab RT dispune de o capacitate de stocare de 32GB sau 64GB.

La conectarea în dock-ul mobil, ASUS VivoTab RT utilizează o balama ascunsă care permite ajustarea optimă a unghiului de vizualizare a ecranului. Atunci când operează ca laptop, VivoTab RT oferă mai multă productivitate utilizatorului prin touchpad-ul multi-touch, tastatura fizică, portul USB și autonomia extinsă la 16 ore grație bateriei integrate în dock. VivoTab RT cu sistemul de operare Windows RT vine cu suita Office Home & Student 2013 RT Preview preinstalată. Tableta oferă un mix excelent de performanță și portabilitate, fiind recomandată deopotrivă pentru lucru și divertisment.

Tabletele vor ajunge în România la începutul lunii noiembrie. Prețurile aproximative sunt următoarele:

– VivoTab RT (TF600T): 64GB, fără docking ~ 2899 lei (TVA inclus)
– VivoTab RT 3G (TF600TG): 64GB, fără docking ~ 3349 lei (TVA inclus)


To Top