Stiri

ASUS a participat la Zilele Comunicațiilor

ASUS a participat la Ziua Comunicațiilor 2014.
ASUS a participat la Ziua Comunicațiilor 2014.

ASUS a participat pe 20 mai 2014 la Ziua Comunicațiilor, un eveniment cu tradiție pentru industria IT&C din România, ajuns la cea de-a 18-a ediție. Publicul conferinței a descoperit în zona expozițională suita de dispozitive ASUS dotate cu ecrane tactile și sistem de operare Windows 8.1.

Reunind jucători din industria telecom, specialiști IT&C, investitori, consultați, integratori și reprezentanți mass-media, Ziua Comunicațiilor a reprezentat momentul ideal pentru a prezenta laptopul convertibil în tabletă ASUS Transformer Book T100 alături de alte produse ASUS cu ecrane tactile.

“Ne bucurăm să fim prezenți la cea mai longevivă conferință IT&C din România. În rândul participanților de la Ziua Comunicațiilor 2014, am descoperit un real interes pentru portabilele ASUS bazate pe sistemul Windows 8.1. Atât Transformer Book T100, cât și ultrabookul Zenbook UX301L sunt produse care răspund nevoii de portabilitate ale utilizatorilor, îmbinând elementele de productivitate cu designul inovator, funcțional”, a afirmat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS România.

ASUS a participat la Ziua Comunicațiilor 2014.

ASUS a participat la Ziua Comunicațiilor 2014.

ASUS Transformer Book T100 a atras atenția vizitatorilor standului ASUS de la Ziua Comunicațiilor. Laptopul compact poate fi folosit și ca tabletă cu sistem Windows, prin detașarea ecranului de 10.1″ din dockingul cu tastatură. Autonomia de 11 ore le permite oamenilor de afaceri să-și continue activitatea înafara biroului, având acces la aplicațiile uzuale. Modelul are preinstalat software-ul Office Home and Student 2013.

Procesorul Intel Atom Bay Trail-T Z3740 cu patru nuclee fizice, tactate la 1.86GHz oferă suficientă putere de calcul în condițiile unui consum energetic redus. Utilizatorul beneficiază de un echilibru între multi-tasking și eficiență energetică. Totodată, ecranul IPS cu rezoluție HD redă imagini clare și luminoase, asigurând confortul sporit al ochilor.

Cea de-a doua vedetă a standului ASUS de la Ziua Comunicațiilor a fost Zenbook UX301LA, un ultrabook cu finisaje de lux și performanțe de top. Configurațiile disponibile includ procesoare Intel Core i7 din generația a patra, până la 8GB memorie RAM și stocare SSD în sistem RAID. Ecranul IPS cu rezoluție WQHD 2560×1440 pixeli este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, finisajul lucios completând mai departe stilul elegant.

“Ziua Comunicațiilor este un eveniment de tradiție, care a marcat de fiecare dată cele mai importante momente în dinamica industriei IT&C locale și evoluția sa în contextul global al telecomunicațiilor”, a declarat Eugen Preotu, inițiatorul și organizatorul evenimentului.

Ediția 2014 a Zilei Comunicațiilor a fost organizată de Agnor High-Tech în parteneriat cu ITS Events Management.

To Top