Stiri

ASUS a prezentat monitorul de gaming ROG Swift PG278Q

ASUS ROG Swift PG278Q
ASUS ROG Swift PG278Q

ASUS a anunțat monitorul de jocuri ROG Swift PG278Q cu diagonala de 27 inci. Swift PG278Q are rezoluție WQHD (2560 x 1440), rată de refresh rapidă de 120+ Hz și timp de răspuns de 1ms, fiind deosebit de ergonomic prin ajustările de poziție permise de stand. Fiind primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC, monitorul îmbunătățește experiența de joc.

Utilizatorii vor spune adio imaginilor neclare și latențelor grație ratei de refresh de peste 120Hz și a timpului de răspuns de 1ms, perfect pentru a obține un avantaj competitiv în toate jocurile. Acțiunea devine mai fluidă, monitorul având un răspuns mai bun.

ROG Swift PG278Q integrează GamePlus, o funcție exclusivă ASUS. GamePlus constă într-un meniu OSD care afișează un reticul și un cronometru peste imaginea redată de monitor. Jucătorii pot selecta unul dintre cele patru tipuri de reticul pentru a se potrivi mediului din joc, în timp ce cronometrul le permite gamerilor să vadă timpul rămas în jocurile de strategie real-time. Aceste instrumente permit jucătorilor să exerseze și să-și îmbunătățească performanțele.

ASUS ROG Swift PG278Q

ASUS ROG Swift PG278Q

ROG Swift PG278Q oferă o mulțime de opțiuni precum: DisplayPort 1.2 pentru ieșire WQHD nativă, două porturi USB 3.0, montare VESA pe perete și un stand versatil cu rotire, înclinare, pivotare și ajustare pe înălțime pentru obținerea poziției ideale a monitorului.

Prin managementul inteligent al cablurilor se evită situațiile neplăcute, în timp ce rama subțire de numai 6mm face ca ROG Swift PG278Q să fie opțiunea ideală pentru configurațiile multi-display. Un alt punct forte, ce îmbunătățește experiența utilizatorului, este joystick-ul cu 5 căi care simplifică navigarea prin meniul OSD.

Primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC

ROG Swift PG278Q este primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC. NVIDIA G-SYNC este o tehnologie revoluționară pentru monitoare care sincronizează rata de refresh a panoului cu cea a plăcii video.

ASUS ROG Swift PG278Q

ASUS ROG Swift PG278Q

ROG Swift PG278Q elimină erorile de intercalare a cadrelor, minimizează tremuratul și latențele imaginii, oferind în jocuri o imagine cât mai fluidă. Cu tehnologia G-SYNC, obiectele apar mai clare și mai bine conturate în timp ce acțiunea jocului este mai fluidă și cu un răspuns mai bun.

Specificații ROG Swift PG278Q

  • Ecran: 27″ WQHD 2560 × 1440 (16:9)
  • Ramă subțire de 6mm pentru scenarii multi-monitor
  • Dimensiune pixel: 0.233mm
  • Luminozitate: 350cd/m²
  • Număr de culori: 16.7M
  • Rată de reîmprospătare: peste 120 Hz
  • Timp de răspuns: 1ms (GTG)
  • Conectivitate: DisplayPort 1.2, 2 porturi USB 3.0
  • Ajutări permise de stand: înclinare (+20° ~ -5°), rotire (+60° ~ -60°), pivotare (90° în sensul acelor de ceas), reglarea înălțimii (0 ~ 120mm)
  • Suport de montare pe perete: VESA (100 × 100mm)
  • Funcții speciale ASUS: GamePlus și joystick OSD de navigare în meniu
To Top