Stiri

ASUS a prezentat noi produse de gaming și inovații lifestyle la CES 2019

ASUS Vivobook 15 X512

ASUS a dezvăluit cea mai nouă linie de produse de gaming și inovații lifestyle pentru profesioniștii din industria digitală și educație, gamerii și utilizatorii de zi cu zi, în cadrul showroom-ului media organizat cu prilejul CES 2019 din Las Vegas.

Printre produsele expuse se numără StudioBook S (W700), o stație de lucru mobilă, subțire, cu un ecran de 15″ și grafică NVIDIA Quadro, precum și un prim laptop din noua serie concepută pentru profesioniștii din domeniul creativ; ZenBook S13 (UX392), ultraportabilul cu cea mai subțire ramă de ecran din lume, cu un raport display/corp de 97% și grafică NVIDIA GeForce MX150; ZenBook 14 (UX431), un laptop cu ecran NanoEdge, performant, cu un design cu patru difuzoare; VivoBook 14/15 (X412/X512), laptopuri compacte de 14″ și 15,6″ disponibile în patru culori trendy, ce dispun de ecrane NanoEdge cu ramă îngustă pe toate cele patru laturi, procesoare Intel Core i7 și grafică NVIDIA; ASUS Chromebook Flip C434, un model Chromebook flip 360°, ultrasubțire, de 14″, bazat pe popularul ASUS Chromebook Flip C302; seria Chromebook Education cu design robust și ProArt PA32UCX, primul monitor din lume, 4K HDR, de 32″, cu iluminare Mini LED.

ASUS ZenBook S13 (UX392)

ASUS ZenBook S13 (UX392)

Multe alte produse sunt expuse în ASUS Media Showroom, incluzând placa de bază ASUS Prime X-299 Deluxe II, monitoarele ProArt PA34VC și ProArt PA329C, monitorul portabil ZenScreen GO MB16AHP, proiectoarele ZenBeam S2 și F1 LED, PN30 și PB50 – primele Mini PC-uri ASUS echipate cu procesoare AMD, stația de lucru E900 G4, sistemul ASUS AiMesh AX6100 Wi-Fi (două unități RT-AX92U), ASUS Lyra Voice și multe altele. ASUS introduce, de asemenea, trei produse TUF Gaming la CES 2019: TUF Gaming K7 – prima tastatură optică de gaming de la ASUS, mouse padul TUF Gaming P3 și rucsacul TUF Gaming BP2700.

Noile produse ASUS urmăresc deviza In Search of Incredible de a crea inovații uimitoare și de a le oferi tuturor cele mai bune dispozitive digitale de pe piață.

Dispozitive moderne pentru profesioniștii din domeniul creativ

Pentru a le furniza antreprenorilor digitali și creatorilor de conținut dispozitive concepute în mod special pentru cerințele lor profesionale și de creație, ASUS oferă acum StudioBook S (W700) și ProArt PA32UCX. StudioBook S (W700) aduce laolaltă puterea procesoarelor Intel Core i7 și Xeon cu grafica NVIDIA Quadro într-o carcasă compactă de 15 inci, cu un ecran NanoEdge, mai mare, ce le oferă creatorilor mai mult spațiu de lucru și o mai bună mobilitate. Având validare PANTONE și acoperire de 97% a spectrului de culoare DCI-P3, ecranul 16:10 oferă o mai bună acuratețe a culorilor și întrunește standardele cinematice.

StudioBook S este primul model al unei noi serii de laptopuri, croite pentru profesioniștii din creație, cum ar fi designerii, animatorii, arhitecții și programatorii care au nevoie de performanțe remarcabile pentru a aborda aplicațiile profesionale, ce pot varia de la randări complexe la modele 3D.

ASUS introduce, de asemenea, E900 G4, prima stație de lucru ce suportă grafică quad pentru a oferi performanță de ultimă oră și scalabilitate. Având la bază familia de procesoare Intel Xeon Scalable cu până la 28 de nuclee pe procesor pentru un total de 56 de nuclee în configurațiile cu două procesoare, 12 module de memorie ECC și până la patru acceleratoare grafice NVIDIA Quadro RTX, E900 G4 este optimizat pentru aplicații ce procesează din mers cantități uriașe de date, incluzând animație pe computer, modelare în arhitectură, simulare științifică și inteligență artificială. E900 G4 este certificat de multipli vânzători independenți de software (ISV) pentru a asigura faptul că întrunește cerințele de business și oferă performanțe cheie pentru o gamă multiplă de aplicații.

Pentru designerii care au nevoie de un ecran excepțional și acuratețe ridicată a culorilor în fluxul lor de lucru, ASUS a creat ProArt PA32UCX, primul monitor 4K din lume de 32″ ce are iluminat Mini LED și 1000 de zone cu diminuare locală a intensității, pentru a suporta multiple formate HDR (HLG și HDR-10). Având culori pe 10 biți ce permit o acoperire de 97% a spectrului de culoare DCI-P3 și o ofertă bogată de porturi I/O incluzând dual Thunderbolt 3, DisplayPort și trei porturi HDMI 2.0, ProArt PA32UCX este perfect conceput pentru fluxurile de lucru din studiou.

ASUS Mini PC ProArt PA90 le furnizează creatorilor de conținut și profesioniștilor un PC stilat și fiabil, ce oferă performanțe la nivel profesional într-un design subțire.

Bazat pe chipsetul Intel Z390, PA90 beneficiază de procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i9 din generația a noua, grafică NVIDIA Quadro și suportă tehnologia Intel Optane pentru stocare de înaltă performanță. PA90 redefinește estetica stațiilor de lucru profesionale și individuale, oferind o combinație perfectă de performanțe puternice, operare silențioasă și design compact.

Notebookuri cu ramă aproape invizibilă pentru o experiență vizuală completă

Cele mai recente notebookuri ASUS sunt croite pentru a furniza experiențe cu adevărat unice, dezlănțuind puterea creativă a utilizatorilor și revigorându-le stilul de viață digitală. ZenBook S13 (UX392) este un ultraportabil de 13,9″, bazat pe cele mai noi procesoare Intel Core și dispune de cel mai mare raport ecran/corp, de 97%, pentru un ecran NanoEdge cu rame înguste pe cele patru laturi, ce măsoară numai 2,5 mm. Având o grosime de numai 12,9 mm, ZenBook S13 este, de asemenea, cel mai subțire laptop din lume, disponibil cu grafică NVIDIA MX150.

Toată această putere este integrată într-un corp unic, incredibil de compact, ce cântărește numai 1,1 Kg și este prelucrat pe mașini CNC pentru a obține o rezistență suplimentară, permițându-i modelului ZenBook S13 să îndeplinească cerințele de durabilitate ale standardului militar MIL-STD-810G. Fiind disponibil într-un format subțire cu noile culori albastru utopia, ZenBook S13 este echilibrul perfect între performanță și estetica elegantă pentru aceia care doresc un laptop puternic și stilat.

ASUS ZenBook S13 (UX392)

ASUS ZenBook S13 (UX392)

Noul ZenBook 14 (UX431) dispune de un ecran NanoEdge cu ramă subțire și un raport ecran/corp de 86% pentru o experiență de vizualizare fără granițe și un design compact ce are o amprentă cu 6% mai mică decât modelul precedent UX430.

Performanța este principala caracteristică a seriei ZenBook, iar ZenBook 14 are o gamă completă de componente ce include cele mai noi procesoare Intel Core i7 quad-core din generația a opta, grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce MX150, 16GB memorie RAM, SSD PCIe ultrarapid și Wi-Fi de clasă gigabit. ZenBook 14 include opțional exclusivul NumberPad, o tastatură numerică, iluminată LED, integrată în touchpad. ZenBook 14 are un sistem audio cu patru difuzoare pentru un sunet imersiv, cu un răspuns în frecvență crescut de 1.4X comparativ cu modelul precedent, UX430. Atât ZenBook 14, cât și ZenBook S13 adoptă culoarea albastru utopia, un stil modern pentru cele două segmente distincte de laptopuri.

Pentru a oferi beneficiile notebookurilor cu ramă aproape invizibilă către o audiență mai largă, ASUS a prezentat VivoBook X412 și X512, ce dispun de un design compact, disponibil în câteva culori la modă, ce atrag privirea, cum ar fi Peacock Blue, cu efecte iridescente ce își schimbă tonul în funcție de lumina exterioară, și culoarea Coral Crush, culoarea anului 2019. Pe lângă faptul că au ramă foarte îngustă, ecranele NanoEdge pe cele patru laturi furnizează un raport ecran/corp de până la 88%, noua serie VivoBook oferă performanțe fără compromis cu ajutorul procesoarelor Intel Core i7 din seria a opta, a graficii discrete NVIDIA și a stocării duale, precum și a designului ErgoLift pentru o ergonomie mai bună și o experiență de tastare mai confortabilă.

ASUS Vivobook 15 X512

ASUS Vivobook 15 X512

Pentru creatorii care preferă flexibilitatea dispozitivelor cu Chrome OS, ASUS a lansat noul Chromebook Flip C434 de 14″, ce dispune de balamaua 360° ErgoLift și de noul design cu finisaje din aliaj de aluminiu și margini premium tăiate cu precizie. Ecranul NanoEdge pe toate cele patru laturi crește raportul ecran/corp la 87%, permițând unui ecran de 14″ să se potrivească într-o carcasă specifică modelelor de 13″. ASUS Chromebook Flip C434 oferă o autonomie de 10 ore pentru productivitate și creativitate pe întreaga zi.

Dispozitive robuste și durabile pentru fiecare școală

Anunțate pentru prima dată la CES 2019, ASUS a creat o serie complet nouă de portabile Chromebook Education – ce include noul ASUS Chromebook Tablet CT100 – care oferă o soluție Chrome OS ușoară și durabilă pentru mediul educațional și continuă angajamentul ASUS de a furniza o gamă extinsă de produse inovatoare și servicii pentru sectorul educațional. Din cea mai recentă linie Chromebook face parte Chromebook C204 și C403 cu ecrane touchscreen mate de 11,6″ și 14″; Chromebook Flip C214 cu ecran de 11,6″ ce se poate întoarce la 360° și ASUS Chromebook Tablet CT100, o tabletă de 9,7″ cu rezoluție QXGA și unghiuri largi de vizualizare. ASUS Chromebook Flip și ASUS Chromebook Tablet sunt livrate împreună cu un stilou electronic pentru selecții precise și o experiență didactică îmbunătățită.

Noua serie ASUS Chromebook Education dispune de durabilitate la standarde militare, tastaturi rezistente la vărsarea de lichide și piciorușe de cauciuc pentru a face față situațiilor cu care se confruntă electronicele din mediul educațional. Noile serii le oferă educatorilor o gamă largă de opțiuni solide, ușoare, ce se potrivesc programei școlare și dezlănțuie creativitatea și productivitatea elevilor și studenților.

TUF Gaming adaugă tastatura rezistentă la lichide, rucsac inspirat de stilul militar și un mouse pad
TUF Gaming este conceput pentru gamerii care caută stabilitate și performanță la un preț abordabil și se concentrează pe un dispozitiv durabil, ce poate supraviețui rigorilor impuse de jocurile intense și să ofere totuși o performanță fiabilă. Deși a început cu plăcile de bază, seriile TUF Gaming s-au extins la o gamă largă de produse ce includ: mouseul TUF Gaming M5, mouse padul TUF Gaming P3, tastatura TUF Gaming K5, căștile TUF Gaming H5, carcasa TUF Gaming GT501 și desktopul TUF Gaming FX10CP.

Susținând în mod continuu comunitatea DIY, ASUS a extins programul TUF Gaming Alliance, o colaborare cu producătorii majori de componente pentru PC pentru a asigura compatibilitatea, stabilitatea și durabilitatea cu noile componente Alliance prezentate în ASUS Showcase Room. Anul acesta la CES 2019, TUF Gaming a dezvăluit tastatura TUF Gaming K7 din noua generație. Prima tastatură de gaming ASUS optical-mech, TUF Gaming K7, dispune de comutatoare optice care elimină problemele de salt regăsite în tastaturile mecanice tradiționale și păstrează fiabilitatea în utilizare, specifică comutatoarelor pur mecanice, oferind utilizatorilor un răspuns mai rapid și o durată de viață mai ridicată pentru produs. TUF Gaming K7 vine într-un design fără cadru, cu o placă superioară fabricată din aluminiu 5052, din industria aviatică, pentru o durabilitate excepțională și oferă un palm rest magnetic pentru mai mult confort în utilizare.

Tastatura întrunește standardele IP56 pentru rezistența la apă – cel mai înalt nivel pentru tastaturile de pe piață – și beneficiază de capace de tastă cu iluminare RGB individuală, ce pot fi sincronizate prin intermediul software-ului Armoury II, exclusiv ASUS. Compania a extins la CES 2019 portofoliul de produse TUF Gaming cu anunțul rucsacului TUF Gaming BP2700. Încorporând stilistica TUF Gaming, rucsacul BP2700 este construit la standarde de înaltă calitate din materiale durabile ce resping apa și previn zgârierea. Designul militar al rucsacului vine cu 12 buzunare diferite pentru a asigura o stocare adecvată pentru echipamentele de gaming și dispune de fermoare convenabile pentru accesul facil.

TUF Gaming P3 este un mouse pad durabil cu o suprafață fină, optimizat pentru gaming, acuratețe și urmărirea precisă a suprafeței, completat de elementele grafice specifice TUF Gaming. TUF Gaming P3 este finisat cu cusături pentru a preveni degradarea și are o bază aderentă din cauciuc, oferind cea mai bună performanță în orice scenariu. Alături de acestea, laptopurile compacte de gaming TUF Gaming FX505 și FX705 vin echipate acum cu procesoare AMD Ryzen 5 și grafică AMD Radeon RX 560X pentru performanțe mai bune în timpul sesiunilor extreme de joc.

ASUS la CES 2019

Cele mai noi produse ASUS sunt expuse la ASUS Media Lounge la etajul 63 al hotelului Trump International din Las Vegas în perioada 7 ianuarie 2019 – 10 ianuarie, între ora 10 și 18, cu program între ora 9 și 18 pentru zilele de 8, 9 și 10 ianuarie 2019.

To Top