Stiri

ASUS a prezentat noi tehnologii pentru placile de baza

ASUS a prezentata o serie de noi tehnologii în cadrul unor seminarii organizate în diverse locații din întreaga lume, inclusiv la București, în perioada 30 octombrie – 15 noiembrie 2010. Noile plăci de bază sunt construite în jurul chipset-urilor Intel P67 și H67. Modelele sunt asezonate cu tehnologii precum Dual Intelligent Processors 2, BT GO!, EFI BIOS, ROG Connect, TPU (TurboV Processing Unit) și EPU (Energy Processing Unit).

Familia ROG se va extinde cu viitoarea placă de bază Maximus IV Extreme, bazată pe chipset-ul Intel P67. Maximus IV Extreme este echipată cu instrumentele familiare pasionaților de overclocking, precum ROG Connect și RC Bluetooth pentru dispozitive externe. Sunt incluse de asemenea, ROG iDirect (cu suport pentru iPhone și iPad) și GPU TweakIt, care permite utilizatorilor să execute, prin intermediul aceleiași interfețe, ajustări fine atât pentru procesor cât și pentru nucleul grafic.

Placa de bază SABERTOOTH P67, prezentată în cadrul seminariilor tehnice, include și noua tehnologie ASUS Thermal Radar. Aceasta utilizează senzori, integrați în părțile vitale ale plăcii de bază, ce furnizează informații precise despre nivelul temperaturii. SABERTOOTH P67 aduce în seria TUF cea mai nouă tehnologie Intel, la care se adaugă o gamă de caracteristici menite să asigure durabilitatea și răcirea eficientă necesară pentru o stabilitate mai bună. Printre facilități se numără Tactical Vest – un design unic care forțează aerul rece suflat de ventilatorul procesorului și de cel al carcasei să pătrundă spre componentele sensibile. Acesta design acoperă cea mai mare parte a plăcii de bază protejând-o împotriva căldurii generate de placa video. Temperatura este menținută la un nivel scăzut îmbunătățindu-se durată de viață și eficiența.

Seminariile tehnice ASUS 2010 au avut loc în Germania, Anglia, Taiwan, Franța, Statele Unite ale Americii, Japonia, China, Singapore, Coreea și România.
ASUS Maximus IV Extreme

To Top