Stiri

ASUS anunță campania globală Rate Your Gear

ASUS Rate Your Gear
ASUS Rate Your Gear

ASUS a anunțat „Rate Your Gear”, o campanie globală care îi invită pe proprietarii celor mai recente plăci de bază ASUS Z490 și ai altor produse ASUS selectate să scrie recenzii despre echipamentele lor. Fiecare participant la campanie care scrie o recenzie calificabilă pe o platformă eligibilă are șansa de a fi premiat – cu premii speciale care includ o placă grafică ASUS ROG Strix GeForce RTX 2080 SUPER Advanced edition, un monitor de gaming ROG Swift XG43VQ și un monitor portabil USB ASUS ZenScreen MB16AC. Printre celelalte premii oferite, în limita stocurilor, se numără genți ROG Messenger, ROG Building Blocks, ROG Luggage Belts, vouchere Gamesplanet și rambursări de bani.

ASUS Rate Your Gear: profităm de experiențele din lumea reală ale utilizatorilor pentru a dezvolta noi produse

ASUS prosperă pe baza feedback-ului provenit de la utilizatori și aplicăm cu pasiune învățămintele rezultate din aceste experiențe din lumea reală în procesul de proiectare și îmbunătățire al noilor noastre produse. Sperăm, de asemenea, ca părerile oferite de utilizatorii de produse ASUS să îi ghideze și pe alți consumatori în procesele lor de evaluare și de luare a deciziilor de achiziție.

Din acest motiv, am creat campania „ASUS Rate Your Gear”. Promoția se desfășoară în intervalul 20 mai – 31 august 2020 inclusiv și este deschisă participanților din întreaga lume. Pentru a intra în promoție și pentru a obține șansa de a câștiga un premiu, participanții trebuie să scrie o recenzie originală a unui produs ASUS eligibil și să o posteze pe una sau mai multe platforme eligibile. Există numeroase platforme eligibile, inclusiv servicii de socializare precum Facebook, Instagram și Twitter, precum și forumuri sau alte platforme online – cum ar fi cele ale vânzătorilor cu amănuntul. Numărul de serie al unui produs eligibil poate fi folosit doar o singură dată, pentru o singură recenzie pe o singură platformă eligibilă. Lista produselor participante include noua gama de plăci de bază ASUS Z490, plus o varietate de plăci grafice ASUS și ASUS ROG, monitoare, routere și periferice.

Detaliile campaniei, inclusiv listele complete ale produselor și platformelor eligibile, pot fi găsite pe microsite-ul dedicat campaniei ASUS Rate Your Gear la https://www.asus.com/events/promotions/us/rate-your-gear-us.

Plăcile de bază ASUS Z490: susținute de tehnologie AI și pregătite pentru Rate Your Gear

Lansarea campaniei ASUS Rate Your Gear coincide cu disponibilitate pe piață a noilor plăci de bază ASUS Z490 – iar aceste modele îmbunătățite sunt eligibile pentru recenziile postate în timpul campaniei.

Proiectate să suporte cele mai recente procesoare Intel Core de generația a 10-a, plăcile de bază de generația următoare ale ASUS sunt dotate cu tehnologii AI de vârf, inclusiv AI Overclocking și AI Cooling, plus AI Networking cu tehnologie ROG GameFirst VI. ASUS AI Overclocking utilizează un algoritm proprietar pentru a prezice setările optime pentru frecvențe și voltaje ale plăcii de bază, ajutând utilizatorii să împingă la maximum limitele procesorului, cu o simplă apăsare de buton.

ASUS AI Cooling administrează și controlează automat ventilatoarele conectate la placa de bază, pentru a asigura setări optime bazate pe nivelul de încărcare și temperatura din acel moment a sistemului. Nu în ultimul rând, AI Networking cu GameFirst VI utilizează tehnologie AI pentru a optimiza setările rețelei pentru jocuri online fluide. În mod specific și ca o noutate pentru generația ASUS Z490, GameFirst VI oferă identificare și îmbunătățiri bazate pe AI, pentru a asigura o optimizare mai rapidă și mai inteligentă a rețelei.

To Top