Stiri

ASUS anunță disponibilitatea în România a noilor plăci de bază cu chipset Intel B660

ASUS TUF B660 Plus WiFi D4
ASUS TUF B660 Plus WiFi D4

La începutul acestui an, ASUS a anunțat zeci de plăci de bază noi dotate cu chipset-uri Intel Z690, H670, B660 și H610, care suportă procesoarele Intel Core de generația a 12-a, făcând accesibile cele mai noi tehnologii unui public mai larg. Seria Z690 s-a extins cu noi modele ROG Strix și TUF Gaming, o gamă completă de plăci de bază B660 și H670 aduc platforma de generația a 12-a în vizorul publicului larg, iar plăcile H610 asigură că există o opțiune pentru orice buget.

Multiple platforme ASUS cu chipset B660 (printre care ProArt B660-Creator D4, TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4 și ROG Strix B660-F Gaming WiFi) sunt acum disponibile pe piața românească. Totodată, ASUS le oferă constructorilor de sisteme o opțiune elegantă și de înaltă performanță pentru răcirea procesorului cu noul cooler cu lichid ROG Ryujin II ARGB.

Noile modele ROG Strix Z690-A Gaming WiFi, TUF Gaming Z690-Plus WiFi și TUF Gaming Z690-Plus oferă toate suport pentru module de memorie DDR5. ASUS a colaborat, de asemenea, cu TeamGroup pentru un nou kit de memorie T-FORCE DELTA TUF Gaming Alliance RGB DDR5 5200 MHz de 16 GB. Kitul vine cu componente care au fost supuse unor teste ce depășesc standardele industriei, pentru a asigura o mai bună compatibilitate, stabilitate, durabilitate și performanțe de elită. Pentru și mai multe echipamente fiabile, reglate pentru o compatibilitate garantată, consultă întreaga gamă de hardware pentru PC disponibil prin intermediul platformei TUF Gaming Alliance. ASUS oferă, de asemenea, un ghid pentru plăcile de bază Z690 care explică în detaliu noile tehnologii încorporate.

Pentru utilizatorii care caută plăci de bază care să ofere un echilibru între performanțele puternice și o ofertă competitivă, ASUS oferă acum o varietate de plăci de bază bazate pe noul chipset Intel B660. Aceste modele vin cu un slot PCIe 5.0, overclocking de memorie și suport pentru module de memorie DDR5 sau DDR4.

Cât costă?

Prețurile plăcilor ASUS cu B660 variază de la 734 lei pentru Prime B660M-K D4 la 1462 lei pentru Strix B660-F gaming WiFi, potrivit ofertei PC Garage la data publicării.

VEZI PREȚURILE ONLINE PENTRU B660

Constructorii DIY care își doresc multiple linii PCIe, dar nu intenționează să profite de overclocking-ul CPU-ului oferit de o placă de bază Z690, ASUS vine cu o varietate de noi plăci de bază care utilizează chipset-ul H670. Toate aceste modele includ un slot PCIe 5.0, mai multe sloturi PCIe 4.0 M.2 și suport pentru module de memorie DDR4. ASUS oferă, de asemenea, plăci de bază cu noul chipset H610, asigurându-se că există o opțiune pentru fiecare buget.

Utilizatorii care urmăresc achiziționarea unui sistem de răcire pentru noul lor procesor pot opta pentru coolerul ROG Ryujin II ARGB AIO, care îmbină performanța premium cu un stil ieșit din comun. Pompa Asetek de generația a 7-a, ventilatorul orientat în jos încorporat în pompă și ventilatoarele ASUS Axial-tech vor reduce temperaturile CPU-ului, rămânând, în același timp, foarte silențioase.

Panoul OLED integrat de 3,5 inchi afișează grafice personalizate sau informații vitale despre sistem. Coolerul AIO este disponibil cu radiatoare de 360 mm sau 240 mm, pentru a se potrivi unei game largi de carcase. Cu noul ventilator ARGB, seria ROG Ryujin II ARGB le oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni de iluminare personalizabilă pentru PC-ul de gaming.

Nu în ultimul rând, ASUS își asumă responsabilitatea socială în calitate de producător de plăci de bază de top, fiind interesat să echipeze utilizatorii cu instrumente de impact privind economisirea energiei. ASUS oferă noi moduri de operare pentru toate plăcile de bază Z690, H670, B660 și H610, care reduc amprenta energetică generală a acestora, fără a le diminua performanțele excepționale. Pentru informații mai detaliate și specificații, poți să consulți ghidul de achiziție Edge Up.

To Top