Stiri

ASUS anunță disponibilitatea plăcii video Strix R9 Fury în România

ASUS Strix R9 Fury
ASUS Strix R9 Fury

ASUS a lansat noua placă video Strix R9 Fury, un model perfect, fabricat pentru performanțe ridicate, longevitate și fiabilitate. Motorizată de cele mai noi unități de procesare grafică Radeon R9 Fury, Strix R9 Fury este disponibilă împreună cu tehnologiile exclusiviste de la ASUS, incluzând DirectCU III cu design patentat pentru ventilatoare 0dB, ce oferă un flux mare de aer pentru temperaturi cu 30% mai joase și zgomot de trei ori mai redus.

Strix R9 Fury dispune de tehnologie ASUS Auto-Extreme cu componente Super Alloy Power II, oferind calitate premium și fiabilitate, la care se adaugă GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster pentru reglajul intuitiv și transmisia live a acțiunii de pe ecran.

Gaming silențios: Răcire DirectCU III cu design patentat

Placa video Strix R9 Fury este echipată cu răcire ASUS DirectCU III, ce folosește două conducte de 10mm în contact direct cu procesorul grafic, depășind designul de referință în materie de performanță cu până la 30%. Aceasta are trei ventilatoare cu un nou design pentru pale, brevetat de ASUS, ce furnizează un flux maxim de aer și o presiune statică asupra elementului de răcire, oferind o îmbunătățire de 105% comparativ cu ventilatoarele fără această tehnologie. Acest design exclusiv este de trei ori mai silențios decât modelul de referință, DirectCU III fiind cea mai silențioasă soluție de răcire din lume în acest moment.

Strix R9 Fury integrează tehnologia ventilatoarelor cu 0dB, ce oprește complet ventilatorul în timpul jocurilor mai puțin solicitante, eliminând total zgomotul.

Calitate premium și fiabilitate: Tehnologie Auto-Extreme cu componente Super Alloy Power II

Strix R9 Fury beneficiază de tehnologia Auto-Extreme, exclusivă ASUS, primul proces de fabricație, complet automat, ce elimină eroarea umană de pe linia de producție, fiind foarte fiabilă în orice scenariu, de la utilizarea zilnică la sesiunile maraton de jocuri sau overclocking. Tehnologia Auto-Extreme elimină aliajele de lipire, minimizând acumulările de praf și oxidările, circuitul imprimat al plăcii grafice fiind neted, crescând confortul pentru producătorii de sisteme. Noul proces de fabricație este, de asemenea, prietenos cu mediul înconjurător, eliminând chimicalele dăunătoare și reducând consumul de energie cu până la 50%.

Strix R9 Fury integrează componente Super Alloy Power II pentru îmbunătățirea eficienței, reducerea pierderilor, a zgomotelor și a temperaturilor de funcționare pentru o fiabilitate de neegalat. Strix R9 Fury are o alimentare cu 12 faze, superioară modelului de referință ce dispune de un design cu 8 faze.

Pe lângă fiabilitatea extraordinară, Strix R9 Fury vine cu o construcție incredibil de solidă. Aceasta furnizează o protecție superioară pentru GPU, iar pe spate are o placă de rigidizare ce previne îndoirea PCB-ului. Strix R9 Fury este echipat, de asemenea, cu High Bandwidth Memory (HBM), un nou tip de RAM ce dispune de magistrale largi de comunicație și un consum redus, oferind performanțe și eficiență energetică.

Reglaje intuitive: GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster

Având o nouă interfață, complet redesenată, GPU Tweak II facilitează overclockingul prin elementele grafice intuitive, păstrând în același timp opțiunile avansate pentru utilizatorii experimentați. Cu un singur click, noua funcție Gaming Booster maximizează performanța sistemului prin închiderea proceselor redundante și alocarea automată a tuturor resurselor disponibile.

Licența inclusă XSplit Gamecaster, cu o valoare de 99 de dolari, disponibilă pe o perioadă de un an, le permite pasionaților de jocuri să transmită live acțiunea de pe ecran sau înregistreze momentele cheie ale jocului. Designul plăcii grafice transmite mai departe calitatea premium prin includerea Strix LED și a jocurilor de lumini ce completează sistemul.

Prețuri și disponibilitate

Placa video ASUS Strix R9 Fury va fi disponibilă pe piața românească începând de la jumătatea lunii august la un preț de aproximativ 3000 de lei (TVA inclusiv).

Specificații ASUS Strix R9 Fury

  • Frecvență nucleu 1020MHz în mod OC
  • Răcire DirectCU III cu design Triple Wing-Blade 0dB Fan
  • Tehnologie Auto-Extreme cu Super Alloy Power II
  • GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster
  • Memorii 4GB HBM
ASUS Strix R9 Fury

ASUS Strix R9 Fury

To Top