Stiri

ASUS anunță două laptopuri ZenBook Flip cu ecrane NanoEdge de 14 și 15 inci

ASUS ZenBook Flip 14
ASUS ZenBook Flip 14

ASUS a anunțat laptopurile convertibile ZenBook Flip 14 (UX461) și ZenBook Flip 15 (UX561), două modele puternice și polivalente. ZenBook Flip 14 este echipat cu ecran tactil NanoEdge, cu diagonala de 14 inci, ce suportă stiloul activ ASUS Pen. ZenBook Flip 15 este incredibil de compact și de subțire, grație ecranului tactil NanoEdge 4K UHD cu un raport ecran/corp de 79%. Ambele modele sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 quad-core, din generația a opta, până la 16GB de memorie RAM și SSD-uri PCIe x4 de 512GB.

ZenBook Flip 14 – putere și eleganță rafinată

Măsurând numai 13,9 mm în grosime, ZenBook Flip 14 dispune de o combinație unică între procesorul Intel Core de generația a opta și grafica cu arhitectură NVIDIA Pascal. Laptopul are o carcasă din aluminiu, cu un ecran tactil de 14 inci și o ramă foarte îngustă, de numai 7,15 mm, fapt care a permis construcția unui corp compact ce nu depășește în dimensiuni modelele de 13 inci. Ecranul reproduce 100% din spectrul de culoare sRGB, are un contrast de 1000:1 și tehnologii de îmbunătățire a imaginii. Modul Eye Care, inclus în ASUS Splendid, protejează vederea utilizatorului reducând nivelul luminii albastre cu până la 30%.

ASUS ZenBook Flip 14

ASUS ZenBook Flip 14

Balamaua versatilă 360° ErgoLift permite întoarcerea ecranului la un unghi de 360 de grade, laptopul devenind o tabletă cu ecran generos și sistem de operare Microsoft Windows.

ZenBook Flip 14 nu își va lăsa niciodată utilizatorii să aștepte, unitatea SSD PCIe x4 de 512GB și memoria RAM de 16GB oferind timpi de acces cât mai mici și viteze ridicate pentru transferul datelor. Bateria litiu-polimer de 57Wh oferă energia necesară pentru întreaga zi, autonomia acestui model ajungând la 13 ore.

ASUS ZenBook Flip 14

ASUS ZenBook Flip 14

Mai mult, ZenBook Flip 14 se poate reîncărca la 60% din capacitate în numai 49 de minute. Notebookul beneficiază de două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port HDMI și un cititor de carduri microSD. ZenBook Flip 14 are finisaje metalice inspirate de filosofia Zen și este disponibil în două culori sofisticate: auriu glaciar și gri ardezie.

ZenBook Flip 15 – performanță extremă

Având la bază noile procesoare Intel Core din generația a opta și grafica NVIDIA GeForce GTX 1050, ZenBook Flip 15 este cel mai puternic model Flip ce a fost creat vreodată. ZenBook Flip 15 este cu până la 30% mai rapid, comparativ cu vechea serie UX560, datorită performanțelor oferite de procesorul Intel și de memoria RAM DDR4 ce ajunge până la 16GB.

ASUS ZenBook Flip 15

ASUS ZenBook Flip 15

Acceleratorul GeForce GTX 1050 este bazat pe arhitectura NVIDIA Pascal, transpunând performanțele grafice ale unui desktop în carcasa compactă a unui laptop. Mai mult, ZenBook Flip 15 încorporează stocarea duală ce-i permite utilizatorul să aleagă un hard disk de până la 2TB și un SSD PCIe de 512GB, combinând capacitatea înaltă de stocare și vitezele ridicate de transfer al datelor.

ZenBook Flip 15 le dă posibilitatea utilizatorilor să ducă la bun sfârșit mai multe sarcini. Ecranul tactil 4K UHD NanoEdge, cu diagonala de 15,6 inci are o ramă subțire și un raport ecran/corp de 79%, maximizând aria de vizualizare. Acesta este prins de corpul laptopului printr-o balama dublă, cu un mecanism complex fabricat din oțeluri speciale, ce rezistă la peste 20.000 de închideri/deschideri. Ecranul mat reduce reflexiile nedorite și crește confortul în utilizare. Pe lângă rezoluția 4K, ZenBook Flip 15 oferă suport pentru ASUS Pen și Windows Ink, transformându-se într-o adevărată unealtă de creație. ASUS Pen oferă o senzație naturală, are un design elegant din aluminiu și sesizează 1024 de niveluri de presiune pentru un control cât mai intuitiv.

ASUS ZenBook Flip 15

ASUS ZenBook Flip 15

Sistemul audio al portabilului depășește orice așteptări. Echipa ASUS Golden Ear și specialiștii de la Harman Kardon au colaborat în crearea noii generații a tehnologiei ASUS SonicMaster. ZenBook Flip 15 dispune de 2 difuzoare separate, de înaltă calitate, alimentate de un amplificator cu două canale pentru a genera un sunet puternic și imersiv, cu claritate de cristal la orice nivel al volumului.

ZenBook Flip 15 este montat într-o carcasă din aluminiu, cu finisaje rezistente la zgârieturi. Va fi disponibil în două culori exclusiviste: argintiu pur și gri fumuriu.

Disponibilitate

Cele două serii de laptopuri convertibile au fost prezentate în premieră cu prilejul IFA 2017, urmând să ajungă pe piață în această toamnă.

To Top