Stiri

ASUS anunță Garanția Premium pe 5 ani pentru monitoarele ProArt selectate

ProArt Display PA32UCG

ASUS a anunțat că seriile de monitoare ProArt Display PA și PQ achiziționate în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) sunt acum susținute de o garanție completă de 5 ani. Monitoarele ProArt sunt special proiectate pentru creatorii care lucrează în mai multe discipline profesionale și „prosumer”, inclusiv producție de filme, design 3D, fotografie digitală și multe altele. Fiecare monitor ProArt este adaptat pentru cerințe particulare, cu accent pe furnizarea unor experiențe vizuale deosebite prin aplicarea celor mai noi tehnologii de afișare, în timp ce gama, în ansamblu, este proiectată pentru a satisface cerințele mai multor tipuri diferite de creatori.

Odată cu ProArt Display, ASUS este pionier în adoptarea noilor specificații DisplayHDR 1.1, primul standard complet deschis al industriei pentru a contura o definiție specifică pentru calitatea (HDR). Utilizatorii produselor ProArt Display au asigurate cerințe mai stricte de performanță, inclusiv pentru lumină și gamă de culori, grație DisplayHDR 1.1, recent standardizat de către Video Electronics Standards Association (VESA).

ASUS a creat brandul ProArt cu misiunea sa de a susține imaginația creatorilor. În mod special, cu produsele ProArt Display, acest efort presupune îmbrățișarea unor tehnologii precum iluminarea mini-LED, OLED, ASUS Smart HDR cu Dolby Vision, HDR-10, HLG HDR și altele. Produsele ASUS ProArt Display oferă o reproducere perfectă printr-o precizie extremă a culorilor, permițându-le creatorilor să rămână concentrați asupra viziunii lor.

Mai multă liniște pentru o perioadă mai îndelungată

Creatorii digitali moderni se bazează mult pe monitoarele lor, iar garanția de 3 ani, inclusă pentru fiecare ProArt Display oferă deja o reasigurare că performanța și operarea principalului instrument de lucru este garantată pentru o perioadă lungă de timp. Însă acum, ASUS a ales să ofere suport la nivelul următor pentru monitoarele din seriile ProArt Display PA și PQ.

Începând cu 5 mai 2020, cei care vor cumpăra și vor înregistra un monitor din seriile ProArt Display PA sau PQ din zona EMEA vor beneficia de o garanție suplimentară de 2 ani, ajungând la perioada totală la 5 ani. Pentru a beneficia de prelungirea garanției de doi ani, produsele eligibile achiziționate până la data de 5 mai 2020 sau ulterior trebuie să fie înregistrate în termen de trei luni de la cumpărare.

Achizițiile ProArt Display PA sau PQ, făcute după 1 ianuarie 2020, sunt de asemenea eligibile pentru extinderea garanției cu 2 ani, după înregistrare. Pentru a beneficia de prelungirea de doi ani, achizițiile de produse eligibile din perioada 1 ianuarie 2020 – 4 mai 2020, inclusiv, trebuie să fie înregistrate până la data de 31 iulie 2020.

Pentru detalii complete despre noul program de garanție ProArt Display de 5 ani, vă rugăm să vizitați www.asus.com/events/infoM/activity_proart5years.

To Top