Stiri

ASUS anunță noua generație Fonepad 7

Asus Fonepad_2013_Me372
Asus Fonepad_2013_Me372

ASUS a anunțat astăzi noua generație Fonepad 7, o versiune îmbunătățită a dispozitivului Android de 7 inci cu suport pentru telefonie, destinat utilizatorilor care doresc un smartphone cu ecran mare cât cel al unei tablete. ASUS Fonepad 7 are un finisaj aderent și o conexiune HSPA+ 3G cu viteze de download de 42Mbit/s.

Fonepad 7 este motorizat de procesorul Intel Atom Z2560 cu tehnologie Hyper-Threading pentru performanță multi-tasking în Android 4.2. Ecranul de 7 inci are o rezoluție de 1280×800 pixeli și tehnologie IPS (In-Plane Switching), oferind unghiuri largi de vizualizare și o excelentă vizibilitate afară în lumina zilei. Difuzoarele duale, amplasate frontal, cu tehnologie audio ASUS SonicMaster, redau un sunet de înaltă calitate.

Cu o grosime de numai 10.5mm și o greutate de 340 grame, ASUS Fonepad 7 (ME372CG) este perfectă pentru divertismentul mobil. Un nou strat de protecție a ecranului de 7 inci vă permite să țineți amprentele la distanță, iar transmisia wireless Miracast preia imaginea de pe ecranul tabletei și o afișează pe un televizor compatibil, pentru mai multă distracție.

Fonepad 7 beneficiază de o cameră frontală de 1.2 megapixeli, la care se adaugă o cameră principală cu auto-focus și senzor de 5 megapixeli. Aceasta este capabilă să preia 100 de cadre în modul ‘burst’ și să filmeze FullHD 1080p.

Bateria de 3950mAh oferă o autonomie de 28 de ore în convorbire 3G, de 35 de zile în regim de așteptare și până la 10 ore de redare video. Modulul 3G integrat – cu HSPA+, viteze de download de până la 42Mbit/s și upload până la 5.76Mbit/s – îi permite tabletei Fonepad 7 să fie conectată permanent la rețea, pentru a naviga oricând pe internet. Având suport pentru telefonie 3G în benzile GSM și WCDMA, Fonepad 7 poate fi utilizată pentru apeluri de voce utilizând microfonul cu atenuare a zgomotului și căștile Bluetooth opționale.

ASUS Fonepad 7 are o interfață personalizată, ce integrează informațiile din social media, utilizatorii având posibilitatea să vadă cele mai noi postări pe rețelele sociale sau notificările privind apelurile.

Asus Fonepad_2013_Me372

Asus Fonepad_2013_Me372

Fonepad 7 este disponibil în variante cu 8GB, 16GB sau 32GB spațiu de stocare și cu un slot microSDHC, montat în mod convenabil pe una dintre lateralele carcasei. Un spațiu de 5GB este disponibil pe viață în ASUS WebStorage, iar ASUS WebStorage Office furnizează software-ul Microsoft Office atunci când sunteți în mișcare.

Noul Fonepad 7 este așteptat pe piața românească în ultimul trimestru al acestui an. Prețul aproximativ este 1099 lei (TVA inclusiv).

To Top