Stiri

ASUS anunță noul Transformer Pad TF701T cu ecran IGZO-TFT cu IPS și rezoluție 2560×1600 pixeli

Asus Transformer Pad TF701T
Asus Transformer Pad TF701T

ASUS a anunțat noul Transformer Pad TF701T, o tabletă Android de 10.1 inci ce se evidențiază prin ecranul IPS cu rezoluție 2560×1600 pixeli, cel mai nou procesor NVIDIA Tegra 4 quad-core și un dock mobil cu USB 3.0. Noul ASUS Transformer Pad este ideal pentru divertismentul mobil grație design-ului metalic durabil cu o grosime de 8.9mm și o greutate de 585g. Un difuzor de înaltă calitate cu tehnologie audio ASUS SonicMaster redă un sunet puternic și clar în jocuri și filme. Autonomia de 17 ore, cu dock-ul cuplat, conferă noului ASUS Transformer Pad posibilitatea de a acoperi două zile de lucru între încărcări.

Noul ASUS Transformer Pad beneficiază de un ecran IGZO-TFT de înaltă performanță, având diagonala de 10.1 inci, un consum redus de energie și o paletă largă de culori. Rezoluția WQXGA 2560 x 1600 pixeli oferă o imagine extraordinar de clară, în timp ce tehnologia IPS (In-Plane Switching) asigură reproducerea cu acuratețe a culorilor, unghiuri largi de vizualizare de 178 grade și vizibilitate excelentă în lumina zilei.

Motorizat de procesorul NVIDIA Tegra 4 cu patru nuclee ARM Cortex-A15 și 72 de nuclee GeForce, noul ASUS Transformer Pad oferă o experiență desăvârșită în rularea filmelor HD și a celor mai noi jocuri Android. Grație transmisiei video Wi-Fi Miracast, noul ASUS Transformer Pad poate afișa imaginea de pe ecran direct pe un televizor HD compatibil, iar prin conexiunea HDMI pot fi transmise imagini către ecrane 4K Ultra HD pentru un divertisment cu adevărat imersiv.

Noul ASUS Transformer Pad dispune de cameră frontală de 1.2 megapixeli pentru conversații video foarte clare și o cameră video de 5 megapixeli ce capturează fotografii la rezoluție maximă în timp ce filmează Full HD 1080p. Cu un răspuns fără întârziere al declanșatorului, fotografiile sunt capturate la momentul potrivit în timp ce HDR (High Dynamic Range) și îmbunătățirea inteligentă a chipurilor oferă cadre perfecte de fiecare dată.

Asus Transformer Pad TF701T

Asus Transformer Pad TF701T

Noul ASUS Transformer Pad este mai mult decât o tabletă performantă – este, de asemenea, un laptop Android performant, grație dock-ului mobil. Tastatura completă a dock-ului are un touchpad multi-touch generos care transformă ASUS Transformer Pad într-un instrument perfect pentru productivitate, aplicațiile Polaris Office, compatibile Microsoft Office, fiind preinstalate.

Dock-ul dispune de un port USB 3.0 ce adaugă suportul necesar unităților de stocare rapide, iar bateria încorporată extinde autonomia modelului ASUS Transformer Pad de la 13 la 17 ore. Dock-ul integrează, de asemenea, un slot pentru carduri SDXC care se adaugă slotului microSDXC de pe tabletă.

Transformer Pad TF701T

Transformer Pad TF701T

Noul ASUS Transformer Pad dispune opțional de carcasa TransCover cu un înveliș sintetic durabil pentru ecran și o carcasă solidă pentru tabletă. TransCover are o parte pliabilă care susține ecranul la un unghi confortabil pentru introducerea de text și vizionarea de filme.

Noul ASUS Transformer Pad va fi disponibil în România începând din al patrulea trimestru al acestui an la un preț aproximativ de 2399 lei (cu TVA inclus).

Prezentare ASUS Transformer Pad TF701T

To Top