Stiri

ASUS anunță PC-urile All-in-One ET2230, ET2231, ET2030 și ET2031

ASUS a anunțat noile serii All-in-One PC ET22 și ET20 (ET2230, ET2231, ET2030, ET2031), ce cuprind modele accesibile cu diagonale de 21.5 și 19.5 inci, concepute pentru nevoile familiei. Urmând exemplul succesului înregistrat de modelul ET2321, noile produse beneficiază de un design stilat, cu profil subțire, cu o utilitate fără rival. Versatilitatea și flexibilitatea le fac o alegere perfectă pentru sarcinile de zi cu zi și pentru divertisment.

Seriile ASUS ET22 și ET 20 oferă performanțe îmbunătățite prin alegerea procesoarelor Intel din generația a patra, asigurând multitasking facil în toate aplicațiile. Grafica NVIDIA GeForce GT820M cu arhitectură NVIDIA Kepler facilitează editarea video și oferă animații fluide și jocuri dinamice. Un capac special din spatele PC-ului permite utilizatorilor să upgradeze rapid memoria RAM, două sloturi DIMM fiind libere. Seriile ET22 și ET20 sunt în acest fel mai flexibile și pregătite pentru viitor, utilizatorii având posibilitatea să adauge memorie atunci când vor avea nevoie.

PC-urile ASUS AiO sunt faimoase pentru designul premiat – ET2321 a primit atât premiul CES 2014 Innovation Award cât și Taiwan Excellence Award – iar noile serii ET22 și ET20 au o apariție mai grațioasă, stilată și sofisticată. Designul all-in-one reduce la minimum aglomerarea de cabluri, în timp ce carcasa se îngustează până la o grosime de numai 13mm. Noile modele elegante se vor încadra perfect în orice casă, beneficiind de un design subtil, dar practic. Standul ajustabil permite înclinarea ecranului la un unghi ce poate varia între -5 și 25 de grade.

asus_aio_pc

Cele două serii all-in-one au un ecran LED, în format 16:9, cu o suprafață tactilă opțională în 10 puncte pentru o acuratețe ieșită din comun și un control intuitiv în Windows 8.1. Modelele ET2230/ET2231 dispun de un ecran Full HD cu diagonala de 21.5 inci în timp ce ET2030/ET2031 beneficiază de un ecran HD de 19.5 inci. Toate modelele au un consum redus de energie, luminozitate excepțională, claritate deosebită, productivitate crescută și multiple opțiuni de divertisment.

Tehnologia audio exclusivă ASUS SonicMaster este dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear oferind modelelor E22 și ET20 un sunet bogat, cu un bass puternic pentru o experiență audio deosebită. MaxxAudio Master de la Waves, laureat al premiilor Technical GRAMMY Award 2011, adaugă la experiența audio o gamă de instrumente la calitate profesională.

Seriile ET22 și ET20 încorporează o cameră video însoțită de un software de recunoaștere a gesturilor (HGRS) pentru a interpreta mișcările mâinilor de la o distanță de până la cinci metri. Utilizatorii pot rula fișiere audio sau video, pot ajusta reglajele aplicațiilor sau pot derula paginile unei prezentări fără să atingă ecranul, tastatura sau mausul. Venind în întâmpinarea celor ce iubesc gadget-urile, ASUS Ai Charger le permite utilizatorilor să încarce orice dispozitiv compatibil USB cu 50% mai rapid decât un port USB standard, chiar și atunci când PC-ul este oprit. Pentru a accesa rapid fișierele, oricând de la orice dispozitiv, fiecare PC ASUS AiO este livrat cu 100GB spațiu de stocare în ASUS Webstorage, gratuit timp de un an. Toate modelele noi vin echipate cu patru porturi USB 3.0, mai mult decât orice model concurent din piață. SuperSpeed USB 3.0 permite utilizatorilor să transfere datele cu viteze de până la 10 ori mai mari decât USB 2.0. Conexiunile către televizoarele de mari dimensiuni sau monitoare sunt realizate cu ajutorul portului HDMI.

Specificații ASUS ET2230/ET2231

 • Ecran 21.5-inch Full HD multi-touch 10 puncte
 • Procesoare Intel Core i3
 • Grafică NVIDIA GeForce GT820M
 • Diferite opțiuni pentru RAM
 • Tehnologie inovatoare pentru control tactil
 • Ai Charger pentru o încărcare cu 50% mai rapidă a dispozitivelor mobile
 • Tehnologie audio ASUS SonicMaster
 • Patru porturi USB 3.0

Specificații ASUS ET2030/ET2031

 • Ecran 19.5-inch Full HD multi-touch 10 puncte
 • Procesoare Intel Core i3
 • Grafică NVIDIA GeForce GT820M
 • Diferite opțiuni pentru RAM
 • Tehnologie inovatoare pentru control tactil
 • Ai Charger pentru o încărcare cu 50% mai rapidă a dispozitivelor mobile
 • Tehnologie audio ASUS SonicMaster
 • Patru porturi USB 3.0
To Top