Stiri

ASUS anunță plăcile de bază AMD X570

Procesoarele AMD Ryzen pentru desktop, din prima și a doua generație, au reprezentat un mare succes pentru gameri și profesioniștii de oriunde. Acum, AMD revine cu a treia generație de procesoare Ryzen, împerecheată cu arhitectura Zen 2 cu conectivitate PCI Express® 4.0 (PCIe), promițând mai multă lățime de bandă și performanță decât generațiile precedente. Familia rămâne axată pe oferirea unui număr mare de nuclee și fire de execuție, fiind genul de chip care are nevoie de o placă de bază de calitate.

ASUS este gata pentru acțiune, cu o serie de noi modele, bazate pe cel mai recent chipset X570. Distribuția este marcată de Republic of Gamers, cu plăcile de bază Crosshair VIII, care sunt potrivite pentru cei mai exigenți pasionați de overclocking și gameri care caută să extragă de la sistemele lor ultimul strop de performanță. Seria ROG Strix se concentrează pe aspectul plăcut și performanța ridicată, fără elemente de decor, în timp ce TUF Gaming păstrează caracteristicile esențiale în pachetele testate în luptă, la un preț accesibil. Cei care preferă stilul minimalist, cu caracteristici alese cu atenție, se pot întoarce către familia Prime, care are încă suficientă forță pentru utilizatorii avansați. Mergând mai departe în această direcție, prima noastră placă de bază Pro pentru procesoarele Ryzen oferă o platformă pentru stațiile de lucru puternice și profesioniști din domeniul creației. Există o placă de bază ROG sau ASUS X570 pentru oricine, de la veteranii experimentați, care vizează perfecțiunea și jucătorii avansați obsedați de performanță la cei care își construiesc pentru prima dată un PC căutând o experiență perfectă.

Ghidul cu imagini și specificațiile complete despre întreaga linie de plăci de bază X570 este disponibil pe Edge Up ASUS. Pentru mai multe detalii despre linia ROG vă rugăm să vizitați ASUS ROG.

ROG mizează pe plăcile de bază X570

Republic of Gamers a fost fondată în anul 2006, cu mult timp în urmă dacă ne raportăm la cum evoluează tehnologia. Aceasta a redefinit semnificația “plăcilor de bază pentru entuziaști” cu originalul Crosshair, iar formula a evoluat încă de atunci. Folosind componente de vârf și modele de ultimă oră, capabile să atingă cele mai înalte viteze, inginerii ROG creează plăci de bază care arată calitatea și măiestria construcției, în timp ce împing limitele sistemelor desktop. Noile noastre modele Crosshair VIII stabilesc standardul pentru plăcile de bază X570. Grupul este condus de Crosshair VIII Formula, pregătită pentru răcirea cu lichid, urmată îndeaproape de Crosshair VIII Hero pentru construcții mai puțin extravagante. Fanaticii ce preferă overclockingul și cei care iubesc sistemele de dimensiuni reduse pot privi către Crosshair VIII Impact în format Mini-DTX, o placă compactă construită să zguduie recordurile.

Oricine poate fi câștigător cu ROG Strix

Plăcile de bază ROG Crosshair includ cele mai exotice funcții pentru utilizatorii care vor să creeze sisteme complicate împinse la limită. Pasionații de gaming nu doresc întotdeauna toate funcțiile și caracteristicile suplimentare, astfel că seriile Strix păstrează stilul ROG, performanța și overclocking-ul, în timp ce renunță la suplimentele ce nu ar putea fi folosite niciodată. Pentru cea mai recentă platformă Ryzen avem două plăci ATX de dimensiuni complete – ROG Strix X570-E și X570-F Gaming – alături de mica și puternica placă Strix X570-I Gaming în format ITX.

Construiește o adevărată stație de luptă cu TUF Gaming

ASUS a inițiat TUF Gaming pentru a crea produse accesibile cu funcțiile esențiale de gaming, cu un aspect aparte și o fiabilitate dovedită. Utilizatorii pot alege, de asemenea, componente compatibile realizate de membrii Alianței TUF Gaming. Memoriile, coolerele, sursele de alimentare și chiar carcasele compatibile TUF sunt disponibile în ofertele partenerilor. Alianța este extinsă în mod constant cu parteneri aleși cu grijă, urmărind noi modalități de extindere a conceptului TUF pentru hardware-ul următor.

În cazul lui X570, ASUS oferă o singură placă de bază în două versiuni: TUF Gaming X570-PLUS și varianta echipată cu Wi-Fi. La prima vedere, acestea par versiuni simplificate ale primelor modele Prime cu o estetică diferită, însă există mai multe deosebiri dincolo de cele vizuale. VRM-ul digital cu etajele de alimentare Dr. MOS și bobinele TUF asigură faptul că procesorul primește un curent curat, foarte stabil, în timp ce condensatori TUF au cu 20% mai multă toleranță la căldură față de alternativele standard. Arhitecturile de răcire elaborate pot profita de cei trei conectori hibrizi pentru ventilatoarele carcasei, precum și de conectorul adițional pentru sistemul de răcire AIO. Portul Ethernet gigabit este protejat de TUF LANGuard, care ajută la supraviețuirea plăcii în urma fulgerelor și descărcărilor electrostatice.

Pro și Prime – mai mult decât gaming

Noile procesoare Ryzen de la AMD sunt deosebit de atrăgătoare pentru executarea fluxurilor intense de lucru, însă funcțiile de gaming și iluminatul multicolor nu sunt cele mai bune opțiuni pentru birou. Stațiile de lucru necesită un set special de abilități. Astfel, Pro WS X570-ACE pune la un loc noile procesoare și conectivitatea PCIe 4.0 cu ECC RAM și funcțiile de management pe care nu le vedem în mod normal în afara zonei de preț specifică serverelor. Dacă există o singură placă de bază în linia X570 ce echilibrează fiecare aspect posibil de funcționalitate și estetică, aceea este Prime X570-PRO. Aceasta bifează fiecare punct important și afișează o estetică unică, cu un aspect universal și un orientat pe gaming. Designul atrage și entuziaștii care preferă un stil mai discret pentru sistemele cu linii fluide.

Pentru mai multe informații, imagini ale produselor și specificații despre plăcile de bază ROG, ROG Strix, Prime, WS și TUF Gaming, vă rugăm să vizitați ghidul cumpărătorului la Edge Up ASUS. Mai multe imagini și o vedere mai detaliată despre plăcile de bază ROG și ROG Strix puteți găsi pe ASUS ROG.

To Top