Stiri

ASUS anunță seriile de plăci video ROG Strix TUF, Gaming și Dual AMD Radeon RX 6700 XT

ASUS TUF Gaming Radeon RX 6700 XT OC Edition
ASUS TUF Gaming Radeon RX 6700 XT OC Edition

Plăcile grafice din seria AMD Radeon RX 6900 XT și Radeon RX 6800 au încântat pasionații de gaming încă de la introducerea lor, iar ASUS a dezlănțuit puterea acestora cu mai multe modele personalizate, care oferă performanțe excepționale, zgomot redus și potențial de overclocking. Acum, aduce aceleași caracteristici gamerilor din segmentul mainstream, odată cu plăcile grafice Radeon RX 6700 XT.

ROG Strix Radeon RX 6700 XT oferă stil și performanță

Placa ROG Strix Radeon RX 6700 XT are un stil extrovertit, care pune la un loc cele mai recente inovații pentru plăcile grafice răcite cu aer.

Începem cu un radiator masiv pe trei sloturi, ce are lamele dense, traversate de șapte conducte de căldură pentru un potențial ridicat de eliminare a căldurii. Radiatorul și nucleul grafic se întâlnesc folosind o bază finisată cu ajutorul procesului industrial MaxContact pentru o suprafață crescută și un transfer termic mai bun de la GPU. Trei ventilatoare, care utilizează cel mai recent design Axial-tech, împing mai mult aer prin radiator, la un nivel redus de zgomot, pentru un GPU silențios.

ASUS a analizat cu atenție rolul fiecărui ventilator în arhitectura de răcire, rafinând inelele și numărul de lamele pentru o dispersie optimă a aerului prin fiecare zonă a radiatorului. Un PCB personalizat, mai scurt, creează un spațiu suplimentar, astfel încât aerul cald să treacă printr-un decupaj, direct în traiectoria fluxului de aer al carcasei, îmbunătățind temperaturile generale ale sistemului. O pereche de conectori FanConnect II le permite jucătorilor să controleze viteza ventilatoarelor carcasei în funcțiie de temperaturile GPU, pentru un flux mai consistent atunci când sistemul are cel mai mult nevoie.

În cele din urmă, un mod zero-dB pentru sarcinile ușoare ajută la menținerea sistemului cât mai silențios posibil. Stilul distinctiv este un standard pentru placa video ROG Strix Radeon RX 6700 XT. O paletă de culori primare, în negru și gri, îmbunătățită cu accente metalice, arată apartenența la marca ROG, în timp ce se integrează perfect cu schema elaborată de iluminare a carcasei. Placa ROG Strix are, de asemenea, o bandă LED RGB adresabilă pe toată marginea sa stângă, compatibilă cu Aura Sync, pentru un spectacol de lumină, ușor de coordonat cu perifericele compatibile.

În final, o placă metalică amplasată pe toată lungimea acceleratorului grafic, în tandem cu un cadru mare de rigidizare, nu numai că arată bine, dar și minimizează torsionarea PCB-ului atunci când placa video este instalată în sistem.

TUF Gaming Radeon RX 6700 XT impresionează cu răcirea silențioasă

Placa video TUF Gaming Radeon RX 6700 XT sugerează performanța silențioasă printr-un nou design industrial. Sistemul său de răcire, pe trei sloturi, este montat între o carcasă de aluminiu periat, monocromă, și backplate-ul ce acoperă întreaga placă, ambele fiind imprimate cu grafică subtilă TUF Gaming, pentru a le oferi indicii celor din jur în ceea ce privește apetitul vostru pentru performanță. Un logo TUF Gaming, iluminat cu Aura RGB, le permite utilizatorilor să adauge pe sistem o tușă de culoare, sau iluminarea poate fi oprită în întregime pentru un sistem discret. Stilul plăcii TUF Gaming Radeon RX 6700 XT poate fi stealth, dar frecvența, temperaturile de funcționare și nivelurile reduse de zgomot sunt impresionante. Trei ventilatoare contra-rotative, construite cu cel mai recent design Axial-tech, suflă mai mult aer prin radiatorul masiv pe 2,9 sloturi, la o viteză de rotație prestabilită, pentru o performanță mai bună, fără a crește zgomotul. Numărul diferit de lamele dintre ventilatorul central și cele exterioare optimizează fluxul de aer pentru fiecare zonă a radiatorului, pentru a menține temperatura fiecărei componente la nivelul la care trebuie să fie.

Un decupaj mare în backplate, în fața PCB-ului scurt, personalizat, permite intrarea unei cantități mai mari de aer în traiectoria naturală a fluxului de aer din carcasă, pentru performanțe de răcire chiar mai bune. În final, cu un mod zero-dB pentru ventilator, TUF Gaming Radeon RX 6700 XT este la fel de discret precum designul său exterior.

Această placă video este construită pentru a da totul în timpul sesiunilor lungi de gaming. Tehnologia de asamblare Auto-Extreme, utilizată în gamă, poziționează și lipește cu precizie componentele, fără intervenția umană, pentru a spori fiabilitatea și calitatea. Un regim de testare de 144 de ore și condensatorii extra-durabili asigură fiabilitatea din primul moment și o durată lungă de viață, iar un cadru puternic de ranforsare minimizează flexibilitatea PCB-ului atunci când placa este instalată în sistem.

ASUS Dual Radeon RX 6700 XT pune performanța de nivel ridicat într-un singur pachet

Oferind cea mai recentă experiență a arhitecturii AMD RNDA 2 în cea mai pură formă, ASUS Radeon RX 6700 XT combină performanța și simplitatea ca nimeni altcineva. Folosind tehnologii avansate de răcire, derivate din plăcile grafice de top, Dual optează pentru caracteristicile importante, dincolo de stil, fiind alegerea perfectă pentru un sistem echilibrat. Puterea de răcire a plăcii Dual Radeon RX 6700 XT începe cu o pereche de ventilatoare, construite cu designul Axial-tech,ce și-a dovedit eficiența. Fluxul de aer trece printr-un radiator pe 2,7 sloturi, învelit de o carcasă în alb-negru, cu un accent LED, subtil, pentru un stil clasic, atrăgător. Ventilatoarele se pot opri când placa nu este solicitată pentru a menține semnătura de zgomot cât mai discretă în timpul sarcinilor ușoare.

Un backplate din aluminiu, de dimensiuni complete, gravat cu un model subtil și un suport de montare din oțel inoxidabil, păstrează aspectul acestei plăci indiferent de unghi, în timp ce procesul de asamblare Auto-Extreme și ciclul de validare de 144 de ore asigură faptul că își păstrează fiabilitate în timp.

To Top