Stiri

Fanii primesc ediția exclusivă ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition
ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition
(CREDIT: ASUS)

Cu ce poți asorta mai bine cel mai bun telefon de gaming de pe piață, dacă nu cu unul dintre cele mai bune Action RPG-uri create vreodată? Nu este de mirare, așadar, că ASUS Republic of Gamers (ROG) și Blizzard Entertainment au anunțat ROG Phone 6 Diablo® Immortal Edition, o versiune exclusivă disponibilă în ediție limitată a smartphone-ului de gaming ROG Phone 6. Cu designul său unic cu tema Diablo și un set de accesorii tematice, telefonul are potențialul de a deveni indispensabil fanilor adevărați ai universului Diablo.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition (Foto: ASUS)

Detaliile lui ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition amintesc de misiunile de luptă din Diablo, cu menajeria lor terifiantă de demoni și monștri. Telefonul are un finisaj special, cu un efect de flacără, luminozitatea flăcărilor roșii variind odată cu schimbarea unghiului de vizualizare. Logo-ul iluminat și personalizat Aura RGB este o imagine de contur a titlului jocului mobil, iar tema Diablo Immortal continuă în interfața personalizată a utilizatorului, cu fundaluri live tematice exclusive, stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe altele.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition (Foto: ASUS)

Fanii vor aprecia accesoriile tematice unice, care se bazează pe obiectele legendare găsite în joc. Printre acestea se numără carcasa Aero Case Shield Blessing și o hartă a Sanctuarului, ambele având însemne marcate cu cerneală invizibilă, care pot fi dezvăluite cu ajutorul lanternei Fahir’s Light. Pachetul cuprinde, de asemenea, cheița pentru SIM Immortality Ejector Pin, modelată după logo-ul jocului.

La nivel intern, ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este identic cu ROG Phone 6, cu specificații premium pregătite pentru a câștiga și cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1 cu 16GB RAM LPDDR5 și 512GB UFS3.1 ROM. Telefonul este diponibil pentru precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, prețul fiind de aprox. 6599 RON (taxe incluse).

Inspirația pentru design: lumea de coșmar a Sanctuarului

Designul ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition a fost reproiectat pentru a evoca lumea de coșmar a Sanctuarului, asediată de hoardele demonice ale lui Diablo, Lordul Terorii. Finisajul special al telefonului ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition prezintă o grafică ce trimite cu gândul la misiunea de luptă, cu menajeria sa terifiantă de demoni și monștri. De asemenea, telefonul le oferă fanilor o experiență de utilizare specială și o interfață personalizată cu pachetul exclusiv de teme animate Diablo Immortal. Acesta include un fundal Diablo live și un cadru redesenat pentru pictogramele aplicațiilor, iar atunci când telefonul este în curs de încărcare, sunt redate un sunet și o animație exclusivă cu elemente cu tema Diablo.

Accesorii asortate unice

Setul extins de accesorii tematice reprezintă cireașa de pe tort în cazul ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition. Designul exclusivist al cutiei este inspirat de faimosul Horadric Cube, un obiect valoros din joc care poate transforma orice se plasează în interiorul său. Telefonul în sine poate fi depozitat în siguranță într-o cutie modelată după legendarul Worldstone, iar o hartă a Sanctuarului conține însemne cu cerneală invizibilă, care pot fi dezvăluite cu ajutorul lanternei Fahir’s Light din pachet.

Shield Blessing Aero Case este o carcasă de protecție care prezintă un relief geometric al teleportului, cu un efect unic care strălucește atunci când este luminat de Fahir’s Light. Pe partea interioară a carcasei este imprimat un indiciu special, sub forma unei imagini inspirate de Lordul Terorii.

Shield Blessing Aero Case - ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Shield Blessing Aero Case – ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition (Foto: ASUS)

Chiar și cheița de scoatere a sertarului de SIM a beneficiat de o trasformare completă în spiritul Diablo: designul poartă emblema Diablo, acul Immortality completând colecția de accesorii cu un design excepțional.

Ready? Fight!

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition se bazează pe aclamata serie ROG Phone 6, având aceleași specificații tehnice pentru a oferi performanțe extreme în jocurile mobile. Este alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1. Cu 16 GB de memorie LPDDR5 pentru o comutare fluidă între aplicațiilor, un sistem de răcire de înaltă tehnologie, o baterie puternică pentru maratoane de jocuri fără efort și comenzi AirTrigger 6 de neegalat pentru o experiență asemănătoare cu cea de pe consolă, ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este pregătit să lupte cu forțele terorii!

 

 

 

To Top