Stiri

ASUS lansează cel mai ușor laptop business de 14” și prezintă Seria Expert 2022

Laptop business ExpertBook B9 B9400CBA
Laptop business ExpertBook B9 B9400CBA

ASUS, lider global în domeniul tehnologiei, renumit pentru modul în care reimaginează continuu tehnologiile de astăzi pentru ziua de mâine, a prezentat Seria Expert 2022, un portofoliu larg de produse business care oferă fiabilitate, flexibilitate și securitate de nivel enterprise.

Gama cuprinzătoare include noul ExpertBook B9 (B9400CBA), cel mai ușor laptop business de 14 inchi din lume1; ExpertBook B7 Flip (B7402FBA), cel mai recent laptop 5G Flip de 14 inchi din serie, precum și ExpertBook B3 Detachable (B3000), primul notebook cu tastatură detașabilă din seria Expert, care poate fi utilizat în orientare „vedere” sau „portret”. Noile laptopuri flagship ExpertBook, desktop-urile configurabile ExpertCenter, mini PC-urile, stațiile de lucru și PC-urile All-in-one sunt instrumente de productivitate disponibile în formate elegante și flexibile, oferind performanțe ridicate și durabilitate necesare la orice loc de muncă – fie că este vorba de sala de consiliu, birou, sala de clasă, în mișcare sau în domeniile retail și sănătate.

„Locul de muncă s-a schimbat, proprietarii de afaceri, directorii, cadrele didactice, comercianții și ceilalți decidenți având posibilitatea să stabilească viitorul acestuia. Utilizatorii au nevoie de instrumente care să funcționeze zi de zi într-un mod invizibil, fiabil și fără întreruperi. Compania ASUS este cunoscută pentru inovațiile aduse în dispozitive extrem de fiabile și durabile pe segmentele de gaming și a publicului larg. Acum, cu portofoliul din seria Expert, stabilim un nou standard pentru piața PC-urilor comerciale, pentru a le permite companiilor să își definească noul stil de lucru – oricare ar fi acesta – cu performanțe de elită, design și construcție premium, durabilitate și instrumente de nivel enterprise”, a declarat Bogdan Ivașcu, Country Manager ASUS România.

ExpertBook B9: Cel mai ușor laptop business de 14 inchi din lume

ExpertBook B9 (B9400CBA) este un laptop ultra-portabil puternic, care nu face compromisuri în privința calității și a performanțelor în favoarea dimensiunii, permițând lucrul mobil fără efort și colaborarea neîntreruptă în echipe. Carcasa ușoară din aliaj de magneziu cântărește doar 880 de grame2. Capacul din magneziu-litiu forjat de calitate superioară și construcția întărită îi permit laptopului să treacă testele de rezistență ale standardelor de nivel militar, precum și testele stricte ASUS pentru asigurarea calității.

Laptop business ExpertBook B9 B9400CBA

Laptop business ExpertBook B9 B9400CBA

În ciuda profilului subțire, ExpertBook B9 poate oferi o autonomie de până la 16 ore3, fiind un sistem de calcul de înaltă performanță care le permite utilizatorilor mobili din categoria business să facă față cerințelor și uzurii zilnice într-un loc de muncă în schimbare. Laptopul este certificat EPEAT Gold și beneficiază de ambalaje realizate în mod sustenabil.

ExpertBook B7 Flip: Cel mai nou ExpertBook convertibil de 14 inchi 5G

ExpertBook B7 Flip (B7402FBA) este instrumentul suprem pentru lucrul mobil și flexibil, cu performanțe remarcabile și suport Intel vPro. Cu o autonomie a bateriei de până la 11 ore și conexiune opțională 5G, ExpertBook B7 Flip le permite companiilor să lucreze de oriunde și în orice mod doresc, bazându-se pe o rețea personală securizată de mare viteză, pentru a reduce întreruperile și riscurile asociate utilizării hotspot-urilor WiFi publice.

ExpertBook B7 Flip (B7402FBA)

ExpertBook B7 Flip (B7402FBA)

Design-ul lui ExpertBook B7 Flip se bazează pe un aliaj de magneziu și aluminiu, laptopul fiind ușor și subțire, dar durabil. Balamaua ErgoLift îi permite ecranului să se rotească la 360 de grade, astfel încât poate fi folosit în configurație tradițională de laptop, ca o tabletă sau orice altceva între acestea. Balamaua este testată pentru mai mult de 30.000 de cicluri de deschidere/închidere. Laptopul dispune de un ecran tactil 16:10, stylus ASUS magnetic, tastatură numerică virtuală ASUS NumberPad, autentificare biometrică, inclusiv autentificare facială și senzor de amprentă digitală, și modul ASUS PrivateView – care estompează vizibilitatea ecranului la un unghi de vizualizare de 45°. Laptopul dispune de o conectivitate I/O cuprinzătoare, având inclusiv suport pentru conectarea a până la trei ecrane externe.

ExpertBook B3 Detachable: Primul ExpertBook detașabil cu un stand cu dublă orientare

ExpertBook B3 Detachable (B3000) dispune de unul dintre cele mai agile design-uri de pe piață, cu o durată de viață a bateriei de până la 21 de ore pentru o zi întreagă de productivitate. Designul cu dublă orientare, cu un ExpertStand din țesătură și tastatura detașabilă ExpertBoard cu conectare rapidă, se potrivesc multiplelor moduri de lucru, de oriunde, permițându-le utilizatorilor să treacă de la configurația orizontală la cea verticală în câteva secunde și de la tabletă la laptop.

ExpertBook B3 Detachable (B3000)

ExpertBook B3 Detachable (B3000)

ExpertBook B3 Detachable este primul laptop cu sistem de operare Windows bazat pe o platformă Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2, cu un stylus cu încărcare rapidă integrat4. Pentru videoconferințe, ExpertBook B3 Detachable include tehnologia de atenuare a zgomotului de fond pe două căi, ASUS Two-Way AI Noise-Cancelation, o cameră frontală de 5MP cu tehnologie de reducere a zgomotului 3D (3DNR) și una cu senzor de 13MP orientată către interlocutori, care elimină până la 94% din zgomotul aleatoriu care afectează în mod natural orice cameră, mai ales în condiții de lumină scăzută.

Pe lângă laptopurile ExpertBook, desktop-urile ExpertCenter, mini PC-urile, stațiile de lucru și dispozitivele AiO, seria ASUS Expert include și accesorii care facilitează orice configurație de lucru, fie hibrid sau de la distanță, precum ASUS SimPro Dock 2, ASUS Webcam Monitor, ASUS Ultra Mini Universal Adapter etc. Portofoliul include și o garanție de 3 ani pentru produse, iar utilizatorii pot opta pentru ASUS Premium Care 5 pentru a extinde perioada de utilizare fără griji.

Avantajul ASUS Expert

Fiecare organizație are nevoi diferite, trasându-și propria cale în fluxurile de lucru de astăzi: hibride, de la distanță și în persoană. Laptopurile ExpertBook, desktop-urile ExpertCenter, mini PC-urile, stațiile de lucru și PC-urile ExpertCenter AiO susțin viitorul activității cu modele fiabile și durabile, oferind calculatoare de înaltă performanță cu procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 12-a, suport Intel vPro, facilități de securitate și de colaborare, certificări EPEAT și Energy Star, tehnologii precum ASUS Two-Way AI Noise Cancelation pentru comunicații vocale clare, un paravan fizic de confidențialitate pentru camera web și suport pentru cea mai recentă conectivitate Intel WiFi 6E.

Pentru a sprijini micile întreprinderi, cadrele didactice și utilizatorii din corporații, în timp ce navighează în zilele de lucru aglomerate și provocatoare, portofoliul cuprinzător Expert oferă:

  • Durabilitate și fiabilitate: Produsele din seria Expert sunt concepute pentru a oferi fiabilitate maximă, construcție robustă, structură consolidată și materiale durabile, creând produse care depășesc atât testele stricte de durabilitate ASUS, cât și cerințele standardelor militare americane MIL-STD 810H, pentru a rezista la ore și zile de utilizare constantă. Caracteristicile de securitate, de nivel enterprise, susțin funcționarea fără întreruperi și protejează munca și datele prețioase ale utilizatorilor, oferind securitate TPM 2.0, slot Kensington Lock, paravan fizic pentru webcam și multe altele.
  • Flexibilitate și agilitate: Seria Expert cuprinde laptopuri configurabile, desktop-uri, stații de lucru și PC-uri AiO, oferind companiilor durabilitatea, puterea de calcul și fiabilitatea de care au nevoie pentru utilizarea zilnică non-stop, pentru colaborarea în echipă și orice activitate viitoare. Companiile pot alege dintr-o gamă de laptopuri ExpertBook și desktopuri ExpertCenter, stații de lucru, mini PC-uri sau PC-uri AiO și își pot dota echipa cu laptopurile ExpertBook B9, ExpertBook B7 Flip sau ExpertBook B3 Detachable pentru mobilitate și lucru hibrid.
  • Administrare simplă: Cu instrumentele de administrare la distanță, inclusiv ASUS Control Center 6, procesoarele Intel vPro® și aplicația MyASUS, seria Expert este ușor de gestionat și întreținut de către companii pentru întreaga forță de muncă, oriunde s-ar afla.
To Top