Stiri

ASUS prezintă tot ce are mai bun

Cu prilejul CES 2013, ASUS a prezentat la hotelul Trump International o gamă cuprinzătoare de portabile cu ecrane multi-touch și suport pentru sistemul de operare Windows 8. Printre modelele prezentate se numără ASUS Transformer Book cu display detașabil de 13 inci, ce devine tabletă de sine stătătoare, ultrabook-urile ASUS Taichi cu două ecrane și ASUS Zenbook Touch.

Trăsăturile definitorii ale întregii game de notebookuri ASUS cu tehnologie multi-touch sunt construcția ușoară și subțire, cea de-a treia generație de procesoare Intel Core și sunetul de înaltă fidelitate redat prin tehnologia audio ASUS SonicMaster.

ASUS Transformer Book – notebook convertibil în tabletă detașabilă

ASUS Transformer Book este un ultraportabil puternic, dotat cu Windows 8, ce poate fi utilizat atât ca tabletă cât și drept notebook, mulțumită designului versatil de andocare. Când portabilitatea este esențială, ASUS Transformer Book operează ca o tabletă ușoară și subțire de 13.3″, cu a treia generație de procesoare Intel Core i5 sau i7.

Unitatea SSD de 128GB furnizează spațiu și viteză pentru aplicațiile Windows 8, în timp ce ecranul Full HD multi-touch dispune de tehnologie IPS pentru culori strălucitoare și unghiuri largi de vizualizare.

ASUSTransformer Book

ASUSTransformer Book

Când productivitatea este necesară, ASUS Transformer Book se conectează rapid la dock pentru a deveni un notebook complet cu tastatură iluminată, touchpad generos și hard disk separat cu o capacitate de până la 500GB. Dock-ul dispune de propria baterie pentru o utilizare prelungită și o gamă completă de porturi, incluzând USB 3.0.

ASUS Transformer Book – prezentare video

ASUS Taichi – o combinație flexibilă de notebook și tabletă

ASUS Taichi este un Ultrabook elegant cu o arhitectură unică dual-screen ce combină cele mai bune caracteristici ale notebook-ului și tabletei pentru maximum de flexibilitate mobilă.
ASUS TAICHI

Motorizat de cea de a treia generație de procesoare Intel Core cu stocare SSD de mare viteză, ASUS Taichi beneficiază de ecrane Full HD de 11.6″ sau 13.3″, așezate spate în spate, cu tehnologie IPS pentru unghiuri largi de vizualizare și redarea unor culori vibrante. Având capacul deschis, ASUS Taichi este un ultrabook puternic cu tastatură iluminată și touchpad multi-touch, cu dimensiuni generoase pentru a simplifica activitățile productive. La închiderea capacului, ASUS Taichi devine o tabletă ușoară cu un display prompt și un stilou electronic pentru utilizarea ușoară și intuitivă, atunci când utilizatorul se află în deplasare.

ASUS Taichi

ASUS Taichi

Cele două ecrane ale lui ASUS Taichi pot fi utilizate pentru partajarea informațiilor într-un mod care nu a mai fost posibil până acum în cazul unui ultraportabil. Modul dual-screen tratează cele două ecrane separat astfel că prezentările pot fi făcute, spre exemplu, pe ecranul extern iar notițele pot fi ținute pe cel intern. Modul mirror afișează aceeași imagine pe ambele ecrane pentru partajarea facilă a conținutului și demonstrațiilor software cu grupurile mici de oameni, înlăturând necesitatea unor proiectoare voluminoase sau a unor monitoare externe.

ASUS Zenbook Touch – Ultrabookul perfect echilibrat

ASUS Zenbook Touch este cel mai avansat ultrabook disponibil. Atât UX31A de 13.3″, cât și U500VZ de 15.6″ combină performanța remarcabilă cu finisajele metalice și dispun de ecrane multi-touch Full HD cu tehnologie IPS. Cu un profil subțire care se îngustează până la 3mm și o greutate de 1,3 Kg, ASUS Zenbook Touch UX31A este disponibil cu a treia generație de procesoare Intel Core i5 sau i7, cu până la 8GB memorie RAM și 256GB spațiu de stocare pe SSD.

Zenbook Touch U500VZ beneficiază de a treia generație de procesoare quad-core Intel Core i7, 8GB memorie RAM și grafică NVIDIA GeForce GT650M pentru performanțe incredibile în aplicațiile profesionale. Cu un design elegant ce cântărește doar 2Kg și măsoară numai 6mm în cel mai subțire punct, U500VZ dispune, de asemenea, de stocare duală SSD de 256GB în configurație RAID 0 și un subwoofer extern cu sunet de calitate cinematografică.

ASUS Zenbook Touch – prezentare video

ASUS VivoBook — performanță accesibilă

ASUS VivoBook este un notebook performant destinat utilizatorilor mainstream, care doresc totul de la Windows 8 la un preț accesibil. Disponibil cu diagonale de la 11.6″ la 15.6″, ASUS VivoBook dispune de un profil subțire, procesoare din a treia generație Intel Core i3, i5 și i7 și grafică NVIDIA. Ecranul multi-touch și touchpad-ul proporționat generos cu tehnologie Smart Gesture sunt dotări standard pentru întreaga gamă, la fel ca sunetul de înaltă calitate redata de ASUS SonicMaster și pornirea instantanee. Fiecare posesor de ASUS VivoBook primește 32GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage, fără costuri pe o perioadă de 3 ani.

Asus VivoBook S400

Asus VivoBook S400

15 produse ASUS nominalizate pentru premiile CES Innovations 2013

Produsele nominalizate acoperă o gamă largă de tehnologii inovatoare, fiind împărțite pe șase categorii: Accesorii și Hardware pentru Jocuri, Componente și Hardware PC, Periferice, Tablete, E-readere și Mobile Computing, Monitoare și Dispozitive Mobile. Nominalizările reprezintă recunoașterea clară a inovației, perfecțiunii în design și a atenției acordate clienților ca semne distinctive ale produselor ASUS. Echipamentele selectate sunt: telefonul PadFone 2, ultrabook-urile Taichi, Zenbook UX21A și UX31A, tableta VivoTab, monitoarele Designo MX279H, Designo MX299Q și ProArt PA249Q, laptopul de gaming ROG G46VW, căștile ROG Vulcan PRO, mouse-ul ROG GX1000, desktop-ul ROG TYTAN CG8890, plăcile de bază ROG Maximus V Formula și TUF SABERTOOTH Z77 și unitatea DVD writer VariDrive.

ASUS Media Suite se află la etajul 62 în Trump International Hotel, 2000 Fashion Show Drive, Las Vegas, NV. Apartamentul este deschis vizitelor jurnaliștilor între orele 9:00am – 6:00pm până pe 10 ianuarie 2013.

To Top