Stiri

ASUS Eee Pad Transformer cu tastatura detasabila

Produsele prezentate la CeBIT 2011 își fac timid apariția pe rafturile magazinelor. ASUS a anunțat prima livrare a tabletei Eee Pad Transformer, un model alcătuit din două părți, ce rulează sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb.
Transformer se deosebește de celelalte tablete de pe piață prin tastatura detașabilă, disponibilă opțional. Aceasta oferă acces la o tastatură QWERTY completă alături de taste funcționale pentru Android, transformând tableta într-un notebook în adevăratul sens al cuvântului. Transformer are preîncărcată suita office profesională Polaris Office 3.0, ce permite utilizatorilor să editeze diferite tipuri de fișiere, precum documente (.doc), foi de calcul (.xls) și prezentări (.ppt).

Motorizat de procesorul dual-core NVIDIA Tegra, Transformer se descurcă foarte bine în multitasking. Platforma NVIDIA este recunoscută pentru capacitățile grafice de care dă dovadă, Transformer profitind din plin de asta. Un panou IPS confecționat din sticlă durabilă rezistentă la zgârieturi, reproduce culori mai clare și mai precise cu 50% comparabil cu alte tablete de pe piață. Panoul este vizibil la un unghi de 178°.
Tastatura detașabilă, ce încorporează un acumulator suplimentar, extinde autonomia Transformer de la 9.5 ore la 16 ore, utilizatorii putând opera o zi întreagă.

To Top