Stiri

ASUS Eee PC 901 numai prin Orange

Incepand din 28 iulie, clientii Orange vor putea achizitiona laptopul ASUS Eee PC 901 impreuna cu un abonament de acces mobil la internet si modem. Timp de trei saptamani din momentul lansarii, ASUS Eee PC 901 va fi disponibil doar in Orange shop, iar pana in luna septembrie va putea fi achizitionat doar de la Orange impreuna cu sistemul de operare Windows XP.

Mini-laptopul ASUS Eee PC 901 are o lungime de 225 mm, o latime de 125,5 mm, o grosime de pana la 39 mm si cantareste numai 1,1 Kg. Ecranul lat, cu diagonala de 8,9′, are o rezolutie de 1024×600 pixeli. Procesorul Intel Atom de 1,6 Ghz are un consum redus de energie, ceea ce permite o folosire de pana la 7 ore si jumatate a laptopului fara a fi incarcat. Cu o memorie de 1GB RAM, ASUS Eee PC 901 poate rula sistemul de operare Windows XP preinstalat si mai multe aplicatii, precum Microsoft Works, Windows Live Suite si Adobe Reader. ASUS Eee PC 901 are o capacitate de stocare de 12 GB SSD (solid state drive). Din punctul de vedere al conectivitatii, acest mini-laptop beneficiaza de WiFi, bluetooth, 3 porturi USB 2.0 si cititor de carduri SD/MMC.

Dupa lansarea in luna aprilie a primului model ASUS X51RL si Apple MacBook Air, vanzarile de pachete complete de acces mobil la internet cu laptopuri au inregistrat cresteri semnificative, de 66% in luna mai, comparativ cu aprilie. „La sfarsitul lunii iunie ne asteptam sa inregistram o dublare a vanzarilor de pachete de date mobile cu laptopuri fata de luna mai. Vom continua sa diversificam portofoliul de laptopuri pentru a oferi clientilor nostri solutii complete de conectare la internet cu tarife cat mai atractive”, a declarat Bogdan Răuţă, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

To Top