Review

ASUS F50 şi F70

ASUS a prezentat cel mai subţire şi mai uşor laptop cu ecran de 16 inci şi primul model cu ecran de 17,3 inci pentru divestismentul personal portabil. Noile serii ASUS F50 şi F70 combină un design deosebit şi facilităţi inovatoare dezvoltate în mod special pentru persoanele care doresc să se bucure atât de un divestisment multimedia la rezoluţii înalte, cât şi de capabilităţi multitasting, atunci când călătoresc.

asus f70s

Fiecare model este trendy, urmând stilul “Infusion” care îl deosebeşte de cele cu design convenţional. Modelul F50GX integrează o soluţie grafică capabilă să ofere performanţe asemănătoare plăcilor video dedicate, iar F70SL iese în evidenţă printr-o capacitate de stocare de 1TB, extinzând actualele limite de operare.

Seriile ASUS F50 şi F70 pun în valoare noua tehnologie “Infusion”, folosind tema aureolei boreale atât pe suprafaţa capacului, cât şi pe suportul pentru mâini. Este vorba de un aspect deosebit care va rezista în timp. Suprafeţele sunt protejate împotriva zgârieturilor şi îşi vor putea păstra luciul chiar şi după perioade de exploatare extrem de îndelungate.

Modelele din seriile ASUS F50 şi F70 redau un sunet de înaltă fidelitate şi integrează ecrane panoramice Full HD. Acestea au o rată mare de contrast şi luminozitate ridicată pentru obţinerea unor culori vibrante şi a unei clarităţi vizuale excelente. Interfaţa HDMI permite conectarea notebook-urilor direct la ecranele LCD de dimensiuni mai mari sau la alte dispozitive cu intrare HDMI. Utilizatorii se vor putea bucura de experienţe cinematografice urmând diverse scenarii de divertisment.

Tastatura a adoptat noul stil “Chocolate” oferind o funcţionalitate sporită prin tastele uşor concave, care răspund într-un mod elastic la apăsările degetelor. Operarea va fi mai plăcută, iar prin îngustarea spaţiilor dintre taste se împiedică intrarea prafului în interior. Tastatura numerică dedicată se adresează celor familiarizaţi cu sistemele desktop şi celor care au nevoie să introducă rapid informaţii numerice.

Toate modelele ASUS F50 şi F70 beneficiază de sistemul „ASUS Express Gate”, prin care utilizatorii vor putea accesa imediat după pornire o gamă largă de aplicaţii: Skype, client de mail, browser Internet, player audio etc.

Noile laptopuri sunt disponibile în diverse configuraţii pentru a răspunde cerinţelor specifice ale diverşilor utilizatori. Persoanele care doresc un sistem portabil pentru divertisment şi o capacitate vastă de stocare vor aprecia modelul ASUS F70SL, primul notebook cu ecran panoramic de 17,3 inci şi cu spaţiu de 1 TB. Cei care preferă mobilitatea îşi vor îndrepta atenţia către ASUS F50GX – cel mai subţire şi mai uşor model cu ecran de 16 inci de pe piaţă, echipat cu soluţia video NVIDIA 9400M G – sau către ASUS F50Z, versiunea cu placă video ATI.

To Top