Stiri

ASUS G a fost testat de gamerii de la Unisoft

Laptopurile de gaming ASUS din seria G au fost testate de angajații UBISOFT București. Studioul de la București are peste 900 de angajați fiind cel mai important punct al industriei jocurilor din România. Creațiile lor sunt apreciate de gamerii din întreaga lume.

16 semifinaliști din echipa dezvoltatorului de jocuri au luptat într-un concurs de gaming la sfârșitul lunii iunie, după ce au testat și comentat performanțele și facilitățile notebook-urilor ASUS G.

Gamerii de la UBISOFT România au concurat pe noile portabile într-un eveniment la care au asistat inclusiv bloggeri și jurnaliști din domeniul IT&C, pe 29 iunie 2012. Competiția s-a desfășurat pe trei titluri populare – Assassin’s Creed Revelations, Driver și Ghost Recon Future Soldier PC.
Finala concursului a fost câștigată de Dan Dragomir, un membru vechi din echipa UBISOFT. El s-a declarat impresionat de grafica redată de laptop, fiind extrem de fericit să plece acasă cu noul ASUS G55 câștigat în urma finalei de gaming.

Motorizate de cea de a treia generație de procesoare Intel Core-i7 quad core și grafica NVIDIA GeForce GTX 670M sau 660M, noile modele G75VW de 17.3” și G55VW de 15.6” oferă performanțele grafice ridicate dorite de orice pasionat de jocuri. Noua serie G integrează un sistem inteligent dual care menține căldura la distanță de utilizator printr-o arhitectură unică de ventilație.

Un reportaj de la acest eveniment poate fi urmărit mai jos.

To Top