Stiri

ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II pentru serile de iarnă

Placa grafică ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II, cu două ventilatoare, se prezintă ca o opțiune foarte atractivă pentru cei interesați să facă trecerea la DirectX 11 și la tehnologia pe 28nm pentru sistemele multimedia, productivitate grafică și jocuri detaliate. Caracteristicile exclusive ASUS includ design-ul termic DirectCU II, pentru temperaturi cu 20% mai joase și un zgomot în operare de 3 ori mai redus, DIGI+ VRM și Super Alloy Power pentru durabilitate extinsă și o mai mare stabilitate și GPU Tweak pentru un overclocking prietenos. Placa grafică suportă afișajul pe patru ecrane prin tehnologia NVIDIA 3D Surround. ASUS oferă două variante GeForce GTX 650 Ti DirectCU II, incluzând versiunile TOP și OC.

Derivate din nucleul NVIDIA GK106, acestea oferă clienților un raport cost/performanță excelent. Versiunea TOP utilizează nuclee special alese, ce au fost testate agresiv și supra-tactate din fabrică la 1033MHz (cu 105MHz peste valoarea de referință). Versiunile OC rulează la 954MHz (cu 26MHz mai mult decât valoarea de referință). Ambele plăci sunt livrate cu 1GB de memorie video GDDR5 reglată la 5400MHz.

Produsele ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II păstrează lucrurile ce constitue inima plăcilor grafice ASUS. Reglajul digital DIGI+ VRM pentru tensiuni este deosebit, permitând ajustări delicate și un overclocking rafinat. Utilitarul exclusiv GPU Tweak se alătură modelului GeForce GTX 650 Ti DirectCU II pentru a asista utilizatorii în obținerea performanțelor ridicate.

Dispunând de HDMI 1.4a, D-sub și dual DVI, plăcile grafice ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II sunt optimizate pentru tehnologia NVIDIA 3D Surround pentru a extinde imaginea pe patru monitoare simultan. De exemplu, jucătorii se pot bucura de acțiune panoramică pe trei monitoare iar al patrulea să fie rezervat pentru setările GPU Tweak, video chat și multe altele.

Plăcile grafice GeForce GTX 650 Ti DirectCU II sunt disponibile în România prin intermediul partenerilor ASUS. Prețurile orientative sunt de 800 lei pentru GeForce GTX650 TI-1GD5 și 545 lei pentru GTX650-DC-1GD5.

To Top