Stiri

ASUS la CeBIT 2012

ASUS HD 7970 DirectCU II

ASUS a adus la CeBIT 2012 o gamă variată de produse ce include plăcile grafice HD 7970 DirectCU II, ROG Xonar Phoebus, routerul wireless RT-N66U, adaptorul EA-N66 Ethernet, inscriptorul Blu-ray extern SBW-06C2X-Z, monitorul PA248Q și proiectorul portabil P1 LED.

ASUS HD 7970 DirectCU II dispune de un design termic DirectCU cu șase heat pipe-uri de cupru și o suprafață de disipare a căldurii cu 20% mai mare. Noua arhitectură oferă temperaturi cu 20% mai reduse și un zgomot cu 14dB mai scăzut comparativ cu design-ul de referință.

VGA Hotwire oferă utilizatorilor posibilitatea de a lipi pe placă fire cu ajutorul cărora să citească și să ajusteze cu acuratețe tensiunile pentru Vcore, Vmem și PLL la nivel hardware.
Routerul RT-N66U furnizează performanțe reale în bandă dublă 2.4GHz/5Ghz, cu viteze de până la 900Mbps și 300.000 de sesiuni de date concurente. Tehnologia ASUS Ai Radar și cele trei antene asigură o acoperire wireless largă și optimizarea semnalului. Cele două porturi USB, certificarea DLNA, partajarea 3G și serverul de compatibilitate completează funcțiile extinse.

Adaptorul Ethernet ASUS EA-N66 permite o utilizare dual-band la viteze de până la 450Mbps, operând la frecvențele de 2.4GHz și 5GHz. Arhitectura antenei triple elimină interferențele și asigură un semnal mai bun, utilizatorul beneficiind de 3 funcții: de router, repetor și de punct de acces.

Divertismentul Blu-ray 3D revine în prim plan odată cu inscriptorul extern SBW-06C2X-U. Cu suport BDXL de până la 128GB și viteze de scriere pentru discuri Blu-ray 6X, SBW-06C2X-U devine o soluție atractivă de backup.

Conceput pentru graficieni, PA248Q dispune de un panou IPS pre-calibrat, care furnizează 100% din spectrul sRGB, pentru a oferi o reproducere precisă a culorii și uniformitate, chiar și atunci când este privit din lateral. Reglarea independentă a culorii pe șase axe alături de precizia culorii Delta E <5 asigură o fidelitate excepțională a culorii. Pentru a mări productivitatea utilizatorului, funcția QuickFit Virtual Scale, exclusivă ASUS, permite previzualizarea la scară reală a fotografiilor și documentelor afișate pe ecran. Proiectorul portabil ASUS P1 LED cu luminozitate de 200 ANSI lumeni dispune de o sursă de lumină LED, cu durată mare de funcționare. P1 proiectează imagini la rezoluție înaltă de 1280 x 800 pixeli. Cu o distanță scurtă de proiecție de 1.16:1, utilizatorii se pot bucura de imagini HD cu diagonala de 40” atunci când aparatul este amplasat la numai un metru de ecran.


SBW-06C2X-U
ASUS HD 7970 DirectCU II

To Top