Stiri

ASUS la Computex 2011

ASUS prezintă la Computex o gamă largă de produse și noi modele destinate jocurilor. Noile produse ASUS Republic of Gamers anunțate la Computex 2011 includ plăci de bază, plăci grafice, notebook-uri pentru jocuri, căști, sisteme de calcul și un impresionant monitor 3D cu diagonala de 27 inci.Apărută în urmă cu 5 ani, gama ROG se axează pe dezvoltarea de echipamente hardware de înaltă performanță.

1. Notebook-ul pentru jocuri ROG G74Sx 3D

G74Sx 3D este un notebook pentru pasionații de jocuri care nu vor să transporte un PC la evenimentele de gaming sau nu au suficient spațiu acasă pentru un desktop complet. G74Sw 3D este dotat cu cea de a doua generații de procesoare Intel Core i5 și i7 cu patru nuclee. Grafica NVIDIA GTX 560M asigură un număr mare de cadre pe secunde la rezoluție nativă și setări ridicate ale detaliilor pe ecranul FullHD cu diagonala de 17 inci.

2. Plăcile de bază ROG Crosshair V Formula

Crosshair V Formula cu chipset AMD 990FX nu este numai prima placă de bază ROG cu suport pentru procesoare AM3+, dar reprezintă și primul model cu suport pentru 3-Way NVDIA SLI și AMD CrossFireX precum și UEFI BIOS.

Crosshair V Formula/Thunderbolt încorporează, de asemenea, platforma Bigfoot Networks Killer E2100, cu tehnologia Advanced Stream Detect, care clasifică și prioritizează traficul online al jocurilor, al fluxurilor audio și video HD. Plăcile de bază Crosshair V Formula sunt disponibile deja, iar Crosshair V Formula/ThunderBolt va fi pusă pe piață la sfârșitul lunii iulie.

3. Plăcile de bază ROG Maximus IV Extreme-Z și ROG Maximus IV GENE-Z

Deși ambele sunt bazate pe noul chipset Intel® Z68, ROG Maximus IV Extreme-Z și ROG Maximus IV GENE-Z oferă două abordări diferite ale performanței. Maximus IV Extreme-Z este ultimul model din lunga serie de platforme ROG concepute de la bază. Maximus IV GENE-Z preia succesul rețetei ROG într-un format microATX. Suportând atât plăcile video NVIDIA SLI cât și AMD CrossFireX, aceasta oferă flexibilitate în alegerea graficii 3D

4. Placa grafică ROG MATRIX GTX 580

ROG MATRIX GTX 580 este o placă grafică destinată pasionaților de jocuri care doresc tot cei mai bun de la un nucleu grafic NVIDIA GeForce GTX 580. Utilitarele pentru overclocking TweakIt, ProbeIt și Safe Mode oferă ajustări ale hardware-ului, iar GPU Tweak permite reglarea și monitorizarea instantă. Tehnologia Super Alloy Power cu 19 faze oferă un potențial ridicat de overclocking dar totodată și creșterea durabilității și a eficienței energetice.

5. Placa grafică ROG MARS II

Arhitectura duală NVIDIA GeForce GTX 580 generează un număr mare de cadre pe secundă în cele mai noi jocuri, cu setările la maximum, în timp ce utilitarul GPU Tweak, complet nou, cu ajustarea în timp real a frecvențelor și a vitezei ventilatoarelor oferă posibilități de overclocking. Tehnologia Super Alloy Power cu 19 faze și răcirea cu două ventilatoare Direct CU contribuie la overclocking dar și la buna functionare.
6. ROG CG8565 – desktop pentru jocuri

Desktopul oferă putere, grație celei de a doua generații de procesoare Intel Core i7, a chipsetului Z68 și a graficii NVIDIA GeForce GTX 590. Tehnologia ASUS DIGI+ VRM și sistemul de management termic asigură performanța pentru ROG CG8565.

7. Căștile ROG Vulcan ANC

Setul de căști ROG Vulcan ANC completează noua gamă de accesorii Republic of Gamers. Acesta este perfect pentru jocurile desfășurate în medii zgomotoase sau doar pentru momentele în care boxele externe nu sunt la îndemână. Căștile Vulcan ANC utilizează o tehnologie activă de atenuare a zgomotului, concepută să filtreze sunetele exterioare, atât pentru difuzoarele sale de calitate cât și pentru microfon.

8. Monitorul ASUS VG278 3D 27”

ASUS a introdus noul monitor VG278H 3D, conceput pentru entuziaștii. Acest monitor cu diagonala de 27 inci, iluminat cu LED-uri, suportă plăcile grafice 3D prin HDMI 1.4 și are un emițător infraroșu pentru un birou eliberat de fire.

To Top