Stiri

ASUS lansează în România noile periferice TUF Gaming

ASUS TUF Gaming H5
ASUS TUF Gaming H5

ASUS România a anunțat disponibilitate noilor periferice de gaming din seria TUF Gaming, în cadrul unui eveniment desfășurat în București. Noile periferice sunt disponibile în magazinele specializate din țara noastră, gama reunind mouseul TUF Gaming M5, tastatura TUF Gaming K5 și căștile TUF Gaming H5.

Prezentate în această vară cu prilejul Computex 2018, primele periferice din seria ASUS TUF Gaming ajung pe piața locală. Gândite pentru gaming intensiv, acestea livrează performanță și fiabilitate la prețuri accesibile.

ASUS TUF Gaming H5

ASUS TUF Gaming H5

Mouseul ASUS TUF Gaming M5 – Ergonomic, precis, durabil

Mouseul TUF Gaming M5 oferă tot confortul și performanța de care au nevoie jucătorii. Noul model este compact, ergonomic și ușor, fiind echipat cu un senzor optic de înaltă precizie. Comutatoarele Omron sunt garantate pentru 50 de milioane de click-uri, iar stratul special de acoperire îi conferă o durabilitate de excepție, chiar și pentru un regim de utilizare solicitant.

ASUS TUF Gaming M5

ASUS TUF Gaming M5

 

TUF Gaming M5 integrează un senzor optic cu o rezoluție cuprinsă între 100 și 6.200 dpi și o rată de eșantionare de până la 1000Hz. Utilizatorii se vor bucura de un răspuns prompt pentru o experiență incredibilă în jocuri. Mai mult, Aura Sync îi permite iluminarea RGB în diverse moduri. Sincronizarea efectelor luminoase este ușor de realizat cu ajutorul ecosistemului Aura Sync și a celorlalte componente compatibile.

ASUS TUF Gaming M5

ASUS TUF Gaming M5

Căștile ASUS TUF Gaming H5 – Sunet captivant, rezistență sporită

Căștile TUF Gaming H5 îmbunătățesc experiența audio în jocuri, redând un sunet bogat și captivant. Designul cu greutate redusă le asigură un nivel ridicat de confort pe durata sesiunilor prelungite de jocuri, iar bareta din oțel inoxidabil le dă mai multă elasticitate și o rezistență sporită.

TUF Gaming H5 oferă un sunet virtual surround pe 7.1 canale la simpla apăsare a unui buton de pe modulul de control. Căștile au difuzoare ASUS Essence de 50mm cu incinte acustice ermetice și folosesc un conector audio-jack de 3,5mm, ceea ce le permite să fie folosite împreună cu diverse platforme, precum PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și telefoane mobile.

ASUS TUF Gaming H5

ASUS TUF Gaming H5

Utilitarul software Armoury II oferă un control extins și o interfață intuitivă, astfel încât utilizatorii pot ajusta cu ușurință modul lor de operare.

Tastatura ASUS TUF Gaming K5 – Performanțe tactile și rezistență

Tastatura TUF Gaming K5 oferă performanțe fără compromis și o durabilitate de excepție, fiind echipată cu comutatoare TUF Gaming Mech-Brane concepute să furnizeze un răspuns tactil ferm la fiecare apăsare. Comutatoarele sunt montate într-un cadru rezistent la vărsările accidentale de lichide (până la 60 ml), întărit cu un strat special de acoperire, certificat pentru utilizarea intensivă.

Reglată să combine aspectele apreciate atât ale comutatoarelor mecanice cât și a celor cu membrană, TUF Gaming K5 este modelul de debut pentru comutatoarele Mech-Brane, ce oferă o nouă senzație în gaming: răspuns clar, click tactil cuplat cu o atingere amortizată și silențioasă. Tastele au o înălțime completă și o cursă de 3,7 mm, oferind acționări rapide și sensibile, în timp ce tehnologia anti-ghosting și acceptarea a până la 24 de apăsări simultane asigură faptul că acțiunile sunt corect preluate.

ASUS TUF Gaming K5

ASUS TUF Gaming K5

Preț și disponibilitate

Căștile ASUS TUF Gaming H5 sunt disponibile în magazinele specializate la prețul de aproximativ 450 de lei (TVA inclusiv). Mouse-ul TUF Gaming M5 poate fi achiziționat cu aproximativ 180 de lei (TVA inclusiv), iar tastatura TUF Gaming K5 va fi disponibilă în perioada următoare la prețul de aproximativ 350 de lei (TVA inclusiv).

To Top