Stiri

ASUS 3D la Computex 2010

ASUS a dezvoltat o gamă diversă de produse multimedia cu scopul de a înlătura complexitatea mediului digital, făcându-le accesibile, intuitive și cât mai plăcute. Cele mai noi și mai surprinzătoare sunt prezentate acum la Computex 2010.

EeeTop PC-ET2400 all-in-one

ASUS EeeTop PC ET 24” este un desktop all-in-one cu conectivitate USB 3.0 și capabilități 3D, ce încorporează tehnologia ASUS SonicMaster pentru o reproducere îmbunătățită a sunetului. Capabil, de asemenea, să ofere conținut 3D este și ASUS BW-12B1LT – cel mai rapid inscriptor Blu-ray 12X – ce convertește instant filmele 2D 720p în semnal 3D printr-un singur click. Convingătoarele imagini 3D, emise de BW-12B1LT, sunt vizionate în condiții optime pe monitorul LCD ASUS VG236H 3D cu o rată de refresh de 120 Hz și un timp de răspuns de numai 2 ms.

ASUS VG236H 3D

De asemenea și-a făcut debutul și player-ul multimedia Asus Eee care oferă cel mai ușor mod de căutare, de descărcare și vizionare a filmelor pe ecranele de mari dimensiuni. Acesta dispune de browser pentru internet, capabilități peer-to-peer și un consum foarte redus de energie (sub 10W cu harddisk-ul conectat) făcându-l ideal pentru a descărca fișiere multimedia de mari dimensiuni.

To Top