Stiri

ASUS lansează prima placă de bază certificată Intel Thunderbolt

Asus P8Z77-V PREMIUM

ASUS a lansat placa de bază P8Z77-V PREMIUM, nava amiral a seriei P8Z77 și prima placă de pe piață certificată Intel ce oferă cea mai recentă conexiune Thunderbolt. Eticheta PREMIUM a fost rezervată pentru cele mai bune plăci de bază, cu cele mai recente tehnologii Intel, iar P8Z77-V PREMIUM păstrează acest standard. Alături de conexiunea Thunderbolt integrată a modelului P8Z77-V PREMIUM, ASUS oferă aceeași tehnologie pe P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT pentru a da consumatorilor o gamă mai largă de opțiuni.

„Intel și ASUS au lucrat îndeaproape pentru implementarea tehnologiei Thunderbolt pe plăcile de bază ASUS”, a declarat Jason Ziller, Directorul de Marketing pentru Thunderbolt. „P8Z77-V PREMIUM este prima placă de bază Thunderbolt certificată din industrie, o mărturie a construcției solide și a compatibilității”.

Thunderbolt și cele mai recente tehnologii integrate pe placă
ASUS P8Z77-V PREMIUM este prima placă de bază Thunderbolt ce a fost certificată de Intel, fapt ce atestă performanțele acesteia în industrie. Thunderbolt este o nouă tehnologie de transfer de mare viteză, concepută pentru performanță, simplitate și flexibilitate cu viteze de transfer fulgerătoare, care sunt de două ori mai rapide decât USB 3.0 sau de 20 de ori mai mari decât în cazul USB 2.0. Aceasta oferă viteze bi-direcționale, simultane, de 10 Gbps printr-un singur cablu, cu flexibilitatea înlănțuirii a șase dispozitive cu Thunderbolt printr-o singură conexiune, pentru o experiență de calcul cursivă, fluidă. Utilizatorii pot conecta multiple dispozitive externe de stocare Thunderbolt și să transfere fișiere în timp ce vizionează filme HD, totul fără blocaje.

Putere prin cooperare
Având o istorie îndelungată de colaborare cu furnizorii de înaltă tehnologie, ASUS demonstrează puterea și devotamentul pentru inovație printr-o relație apropiată cu trei dintre marile branduri ce produc în mod curent tehnologie Thunderbolt: Elgato, LaCie și PROMISE.

Elgato este încântat să lucreze cu ASUS pentru a aduce prima unitate Thunderbolt pentru Windows,” a declarat Markus Fest, CEO Elgato. „Combinația puternică dintre tehnologia ASUS PREMIUM și SSD-urile Elgato Thunderbolt surclasează unitățile externe USB 3.0 și eSATA.”

LaCie este încântat să lucreze cu ASUS pentru a demonstra puterea tehnologiei Thunderbolt în mediul Windows,” a declarat Erwan Girard, Business Unit Manager for Professional Solutions, LaCie. “Soluția noastră le va oferi utilizatorilor exigenți vitezele fără precedent și avantajele acestei tehnologii, în mod special acelora care lucrează în aplicațiile media digitale și luptă încontinuu pentru mai multă performanță.”

Plăcile de bază P8Z77-V PREMIUM se mândresc cu câteva funcții noi precum 4-way NVIDIA SLI și 4-way AMD CrossFireX pe cele mai noi sloturi PCIe Gen 3.0, dezvoltând performanțe grafice maxime.

De asemenea, a fost introdusă tehnologia SSD Caching II ce permite utilizatorilor să creeze o memorie tampon pentru fișierele și programele folosite frecvent, utilizând mai multe SSD-uri pentru îmbunătățirea performanței sistemului. Un SSD mSATA de 32GB este prezent pe placa de bază și oferă Intel Smart Response și Rapid Start Technology pentru o inițializare super-rapidă a sistemului.

Traficul de rețea este administrat cu o pereche de porturi Intel Gigabit LAN, ce asigură un transfer fără blocaje și divertisment în mod direct. Gândite pentru a furniza cele mai recente inovații, P8Z77-V PREMIUM și P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT, furnizează utilizatorilor cele mai bune și cele mai complete soluții disponibile precum: DIP3 cu SMART DIGI+ Power Control, Wi-Fi GO! și Fan Xpert 2.

Asus P8Z77-V PREMIUM

To Top