Review

ASUS lanseaza Rampage III Formula

ASUS a lansat o nouă placă de bază construită în mod special pentru cei ce petrec multe ore în fața PC-ului butonând fel și fel de jocuri. Fiind membră a familiei de produse Republic of Gamers, placa Rampage III Formula beneficiază de un design anume conceput pentru pasionații de jocuri.

Rampage III Formula include interfața pentru overclocking ROG Connect, marcă înregistrată Republic of Gamers, care permite ajustarea parametrilor sistemului de pe un un alt computer conectat prin intermediul unui cablu USB. Din moment ce ROG Connect lucrează la nivel hardware, dirijând monitorizarea resurselor către o consolă de sine stătătoare, calculatorul supratactat ajunge mai ușor la potențialul maxim. Soluția este perfectă pentru utilizatorii care participă la competiții și sunt în cautarea unor scoruri record.

Rampage III Formula utilizează cea mai stabilă și fiabilă tehnologie disponibilă pentru sistemul de management, incluzând VRM-uri digitale și condensatori solizi. Astfel, se răspunde în mod ideal sarcinilor dificile precum jocurile high-definition și overclocking-ul extrem.

Capacitatea de a reda sunetul Supreme FX X-Fi 2 este o dotare standard, placa oferind suport pentru EAX 5.0 surround și THX TruStudio PRO.

Pentru accelerarea jocurilor online, Rampage III Formula optimizează consumul lăţimii de bandă prin GameFirst, permițând utilizatorilor să-și prioritizeze resursele și să continue download-urile chiar și atunci când se joacă, fără a afecta performanțele. GameFirst ajută la reducerea latențelor sau chiar la eliminarea lor – aspecte critice într-un joc online.
ASUS Rampage III Formula

Specificații:
Model: Rampage III Formula
Procesor: Procesoare Intel pentru slotul LGA1366
Chipset: Intel® X58/ICH10R
Memorie: 6 x DIMM, trei canale, până la 24GB DDR3 2200(OC)/2133(OC)/2000(OC)/1800(OC)/1600/1333/1066 MHz
Sloturi de extensie: 3 x PCIe2.0 x16 suportă configurații x16, x16/x16, x16/x8/x8 2 x PCIe x1 1 x PCI 2.2
Multi-GPU: NVIDIA 3-way SLI™/ATI CrossFireX™
Interfață stocare: 6 x SATA 3.0 Gb/s, 2 x eSATA 3.0 Gb/s, 2 x SATA 6.0 Gb/s
LAN: Intel® Ethernet Gigabit LAN GameFirst
HD audio: SupremeFX X-Fi 2 cu 8 canale audio de înaltă definiție EAX® Advanced™ HD 5.0, THX® TrueStudio PRO™ Blu-ray audio layer content protection Ieşire optică S/PDIF
IEEE 1394a: 2 x 1394a (un port pe panoul din spate, un port pe placă)
USB: Porturi 2 x USB 3.0/2.0 (pe panoul din spate) 11 x USB 2.0/1.1 (patru porturi în zona de mijloc a plăcii, șase porturi pe panoul din spate, unul rezervat pentru ROG Connect)
Conectori pentru ventilatoare: Opt conectori pentru ventilatoare (unul pentru procesor / unul pentru alimentare / trei pentru carcasă / trei opționale)
Software: Kaspersky Anti-Virus (versiune completă valabilă un an), Utilitare ASUS AI Suite II
Caracteristici suplimentare: Extreme Engine Digi+, ROG Connect, BIOS Flashback with onboard BIOS Switch, Extreme Tweaker, iROG, ProbeIt, ASUS Q-LED, Loadline Calibration, CPU Level Up, Turbo V EVO, Q-Fan Plus, LN2 Mode, Q Reset
Dimensiuni: ATX, 12 x 9.6 inci (30.5 x 24.4 cm)

To Top