Stiri

ASUS LED Designo

Noile tehnologii LED ultraeficiente sunt preluate de liderii din industrie. ASUS a prezentat în România noile monitoare LED adăugate seriei Designo: MS248, MS238, MS228 și MS208. Aceste monitoare ultra-subțiri, prietenoase cu mediul înconjurător, au o grosime de numai 16.5mm și diagonale cuprinse între 20 și 23.6 inci, oferind performanțe fără compromis și grafică de invidiat. Modelele de vârf din noua serie oferă o rată de contrast de 10.000.000:1 pentru imagini mai vii și mai reale. Păstrând conceptul binar ce încorporează numerele 1 și 0 într-un design ultra-subțire, aceste monitoare LED vin cu o ramă strălucitoare de culoarea safirului albastru. Monitoarele păstrează tehnologia originală Ergo-Fit cu stand inelar ce permite utilizatorilor să ajusteze unghiul de vizualizare cu un singur deget.

ASUS LED Designo

În concordanță cu inițiativele ASUS pentru protecția mediului, seria de monitoare LED Designo a înlocuit lămpile flourescente cu o matrice de LED-uri ecologice, fără mercur. Aceste monitoare LED reduc consumul de energie electrică cu până la 45%, salvând 37.2kWh și scad emisiile anuale de CO₂ cu 23.6kg – echivalent cu plantarea a 1.9 copaci ce pot furniza oxigenul timp de doi ani pentru o familie de patru persoane.

Utilizatorii se vor bucura de grafică realistă mulțumită tehnologiei exclusive ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) care permite seriei de monitoare LED Designo MS să ofere un contrast de 10.000.000:1. Ecranul cu iluminare cu LED-uri oferă o imagine stabilă, minimizând oboseala ochilor chiar după o utilizare prelungită.
Compatibilitatea Full HD (1920×1080) și conectivitatea HDMI permit rularea fluxurilor high definition iar timpul de răspuns de numai 2ms (GTG) oferă o rulare fluentă.
Tehnologia ASUS Splendid Video Intelligence optimizează fidelitatea culorilor cu cinci moduri implicite (jocuri, cinema, noapte, cadru și standard) completând nevoile utilizatorilor printr-o apăsare de buton.

To Top