Preview

ASUS Mini PC PN41: Mic la stat, dar de mare ajutor

ASUS Mini PC PN41
ASUS Mini PC PN41

ASUS Mini PC PN41 este un computer ultra-compact care s-ar putea să nu-ți lase cine știe ce impresie la prima vedere, pentru că pare nerealist să te aștepți la performanțe serioase din partea unui dispozitiv atât de compact. Dar vei trece rapid peste prejudecăți dacă arunci un ochi mai atent pe specificații: un procesor Pentium Silver sau Celeron de generația a 11-a, grafică Intel UHD cu nimic mai prejos decât a laptopului tău de business, memorie DDR4 de mare viteză la 2.933 MHz… Probabil că ai început deja să-ți imaginezi scenarii în care l-ai putea folosi. Dacă nu, îți vom sugera noi câteva, în cele ce urmează.

La birou

Când te uiți la vraful de maculatură care tronează pe biroul tău, ai două opțiuni: să faci ordine și curățenie, ceea ce e cam plicticos, sau să înlocuiești carcasa enormă a desktopului cu o cutiuță care îți va oferi un spațiu considerabil pe, literalmente, desktop. Noi ți-am sugera să le faci pe amândouă și vei obține un birou modern, delicios de minimalist, dar perfect echipat cu tot ce ai nevoie pentru  activitatea ta. Mini PC-urile se pot monta, deseori, și pe spatele monitorului, ceea ce are avantajul unei administrări elegante a cablurilor. În acest caz, ți-am sugera să folosești periferice wireless pentru a scăpa de tot de dezordinea de pe birou.

ASUS Mini PC PN41

ASUS Mini PC PN41

Acasă

Sufrageria este încăperea care are, probabil, cea mai mare nevoie de un sistem precum Mini PC PN41. Și asta pentru că, de obicei, acolo este cartierul general multimedia al casei tale. Un PC veritabil, perfect echipat pentru navigare pe internet, redarea conținutului multimedia în regim de streaming și, de ce nu, lucru absolut comod de pe canapea la proiecte personale sau restanțe de la birou, este ceva ce poate nici nu știai că ai nevoie.

ASUS Mini PC PN41 suportă până la trei ecrane cu rezoluție 4K UHD prin HDMI și DisplayPort 1.4, cu până la 4K @ 60 Hz și adâncime de culoare pe 10 biți prin USB-C. În plus, ai și un port configurabil de către utilizator. Așadar, un al doilea Mini PC ar putea să fie localizat pe biroul de acasă, mărindu-ți spațiul de lucru pe mai multe monitoare, pentru experiențe de productivitate mai eficiente și mai confortabile.

Date fiind dimensiuni compacte ale acestui sistem, imaginația este limita, fiind excelent pentru orice situații în care ai nevoie rapid de internet, așa că de ce nu l-ai folosi pentru a urmări un film sau un meci în aer liber, în grădina casei, sau pentru a urma cu precizie rețeta chef-ului tău preferat chiar la tine în bucătărie?

ASUS Mini PC PN41 si accesoriile din cutie

ASUS Mini PC PN41 si accesoriile din cutie

Oriunde

Dar cine spune că poți folosi Mini PC PN41 doar în locațiile clasice: acasă sau la birou? Dacă afacerea ta are nevoie de semnalizare performantă, acest Mini PC poate afișa fără nicio problemă clipuri de prezentare sau slideshot-uri în magazine, săli de expoziție sau magazine de vânzare cu amănuntul, până la chioșcuri interactive, lucru la domiciliu și învățare online. Fiind compact și puternic, este o alegere perfectă pentru sălile de conferință sau chiar și pentru învățarea la distanță.

Cu intrarea Power Delivery și Ethernet de 2,5 Gbps încorporate, PN41 asigură o configurare și o comunicare rapide, cursive și eficiente. Prin USB Power Delivery, PN41 poate primi energie de la un monitor sau alt dispozitiv compatibil prin intermediul unui cablu, eliminând necesitatea unor adaptoare de alimentare separate, pentru a-ți menține un spațiul de lucru lejer.

Performanță

ASUS Mini PC PN41 este echipat cu cel mai recent procesor mobil Intel® Pentium® Silver sau Celeron® de generația a 11-a. În comparație cu procesoarele mobile tradiționale de același nivel, aceste procesoare mobile Intel oferă îmbunătățiri de performanță de până la 36,45 % pentru calculul single-thread, până la 31,8 % pentru calculul multi-thread și până la o creștere de până la 32 % pentru întregul sistem – asigurând operațiuni fără probleme pentru tot ceea ce faci.

ASUS Mini PC PN41 - upgrade

ASUS Mini PC PN41 – upgrade

ASUS Mini PC PN41 oferă performanțe grafice de top în clasa sa, cu grafica integrată Intel UHD Graphics. De fapt, în comparație cu procesoarele mobile din generația anterioară, performanța grafică a PN41 în 3DMark11 v1.0.132 a crescut cu peste 90% – și cu un impresionant 120% în 3D Mark Fire Strike.

ASUS Mini PC PN41 este proiectat cu o rețea încorporată care funcționează la o viteză de până la 2,5 Gbps – sau de 2,5 ori mai rapid chiar și decât Gigabit Ethernet. Acest suport LAN hiper-rapid oferă o rețea foarte rapidă, care face ca sarcinile de zi cu zi să fie mai fluide și mai eficiente.

VEZI PREȚUL ONLINE

To Top