Preview

ASUS Mini PC PN62 rezolvă criza de spațiu de pe birou – multitasking în format compact

ASUS Mini PC PN62 cu procesor Intel Core
ASUS Mini PC PN62 cu procesor Intel Core

Spațiul: frontiera finală… dar mai bine să nu mai vorbim despre cum arată biroul tău și să vedem, mai degrabă, ce putem face pentru el. Pentru că pe firmament, chiar dacă n-o vezi cu ochiul liber, a apărut o nouă stea a computing-ului mobil, supranumită „pitica neagră”, mai precis ultra-compactul sistem ASUS Mini PC PN62, care îți oferă performanțe puternice pentru o mare varietate de aplicații casnice și profesionale.

Designul modern, cu linii elegante și un finisaj elegant, periat al lui ASUS Mini PC PN62 se integrează cu ușurință în mediile de acasă, de la birou sau într-un magazin. Compact și ușor, cu dimensiuni de 115 mm x 115 mm x 49 mm și un volum de 0,62 litri, poate fi plasat aproape oriunde și chiar atașat pe spatele unui ecran cu ajutorul unui suport VESA pentru o soluție all-in-one care economisește spațiu. Nu face nici gaură în buget, fiind destul de accesibil – aprox. 2200 de lei.

VEZI PREȚUL ONLINE

Un design convenabil al șasiului glisant îți permite să adaugi sau să upgradezi un SSD M.2, un HDD sau SSD de 2,5 inchi sau memorie în 2 pași simpli, folosind doar o șurubelniță. ASUS Mini PC PN62 poate găzdui un SSD cu memorie Intel Optane sau M.2 și un HDD de 2,5 inchi, pentru a-ți permite să îți creezi propria soluție de stocare personalizată, cu un echilibru între viteză și capacitate care să se potrivească nevoilor tale.

Ce găsim în pachetul lui PN62

Ce găsim în pachetul lui PN62

Multitasking din belșug

ASUS Mini PC PN62 este echipat cu procesoare Intel Core de generația a 10-a, care oferă performanțe cu până la 3,4 % mai bune în calculul multitasking zilnic, comparativ cu procesoarele de pe platformele anterioare, asigurând experiențe fluide și receptive într-o mare varietate de scenarii de utilizare. Cu memoria DDR4 la 2666 Mhz, care este de 1,25 ori mai rapidă decât DDR4 la 2133 Mhz, ASUS Mini PC PN62 oferă performanțe excelente pentru sarcinile de calcul zilnice.

Tehnologia Dedicate Thermal Monitoring for SSD: FAN poate ajusta viteza în funcție de temperatura SSD-ului M.2 pentru a obține o mai bună disipare a căldurii (în trecut, era monitorizată doar temperatura CPU). De asemenea, în BIOS sunt incluse trei politici termice, dintre care o poți alege pe cea mai potrivită în funcție de situație.

Deschiderea carcasei lui Mini PC PN62

Deschiderea carcasei lui Mini PC PN62

ASUS Mini PC PN62 este echipat cu grafică integrată Intel UHD Graphics, astfel încât să te poți bucura de vizionarea de clipuri video și de vizualizarea imaginilor la o rezoluție 4K UHD uimitoare. Suportul pentru două ecrane îți permite să îți extinzi spațiul de lucru pe mai multe monitoare, pentru experiențe de productivitate mai eficiente și mai confortabile.

Conectivitate de mare viteză

ASUS Mini PC PN62 oferă o conectivitate cuprinzătoare cu mai multe porturi, inclusiv un port USB 3.1 Gen2 Type-C montat în partea frontală, cu suport pentru Battery Charging 1.2 și un port configurabil pentru a suporta dispozitive tradiționale, ecrane suplimentare sau conexiuni de rețea multiple.

Datorită suportului pentru USB Power Delivery, ASUS Mini PC PN62 poate încărca un telefon sau un accesoriu conectat și poate primi energie de la un ecran sau alt dispozitiv compatibil, eliminând necesitatea unui adaptor de alimentare separat pentru un spațiu de lucru mai curat și mai puțin aglomerat de cabluri.

Conectica lui PN62

Conectica lui PN62

Dacă folosești Windows 10, vei avea parte de cea mai bună experiență cu Mini PC PN62, care dispune de o rețea de microfoane care suportă Cortana, asistentul digital personal care te ajută să faci lucrurile cu ușurință. Rețeaua de microfoane face controlul vocal mai precis, chiar și în condiții de zgomot. Cortana te poate ajuta să îți urmărești interesele, locurile preferate și tot ceea ce vrei să fii la curent – pentru a-ți oferi servicii cu adevărat personalizate.

ASUS Mini PC PN62 are un design eficient din punct de vedere energetic, care reduce impactul asupra mediului, contribuind, în același timp, la scăderea costurilor sale de operare. Mini PC-urile ecologice ASUS beneficiază de prestigioase certificări de mediu din industrie, inclusiv Energy Star și consumă doar 5,8 W în repaus. De asemenea, mini computerul este foarte silențios, generând un zgomot de doar 21,5 dBA în repaus și 37,8 dBA în sarcină maximă.

Panoul frontal al lui ASUS Mini PC PN62

Panoul frontal al lui ASUS Mini PC PN62

Mini PC-urile ASUS sunt supuse unor teste riguroase de zgomot, vibrații, cădere și șoc termic pentru a se asigura îndeplinirea standardelor exigente ASUS și pentru a depăși cerințele industriei. Fii sigur că mini PC-ul tău ASUS poate face față unor condiții extreme, de la temperaturi uscate de -40°C, până la medii umede și fierbinți care depășesc 60°C pentru perioade lungi de timp.

PN62 este de găsit la eMAG la un preți de aproximativ 2200 lei, apasă butonul de mai jos pentru oferta la zi.

VEZI PREȚUL ONLINE

To Top