Stiri

ASUS mizează pe flexibilitatea seriei Transformer Book pentru a atrage utilizatorii mobili

ASUS Transformer Book T100
ASUS Transformer Book T100

Mobilitatea a reprezentat întotdeauna un element decisiv în decizia de cumpărare. Produsele de tip ASUS Transformer Book reprezintă viitorul. Amenințând vânzările de laptopuri, hibridele au avantajul incontestabil al flexibilității: lucrând fie ca laptop, fie ca tabletă, operând fie Windows, fie Android.

În 2014, ASUS va continua să extindă seria Transformer Book, urmărind atragerea utilizatorilor mobili, care doresc deopotrivă o tabletă pentru comunicare și un laptop eficient pentru activitățile de la birou. Sfârșitul lui 2013 găsește două modele pe piață: T100 și T300, pentru cerințe și bugete diferite. Compania a răspuns cererii mari din ultima parte a anului, dar consideră că potențialul de vânzări al lui T100 în România va fi atins abia spre jumătatea lui 2014. Modelele T100 și T300 au putut fi testate cu prilejul evenimentului ASUS de sfâșit de an.

ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100

Transformer Book T100 este un mini-laptop ce oferă productivitatea unui notebook și portabilitatea unei tablete. Se poate comuta instant între cele două moduri de lucru. Procesorul integrat este cel mai nou Intel Atom Z3740 quad-core, un echilibru între performanță multi-tasking și o eficiență energetică. Autonomia lui T100 urcă până la 11 ore grație tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II. Utilizatorii își pot lăsa gadgetul în stand-by până la două săptămâni, iar reluarea lucrului se va face aproape instant.

Transformer Book T100 este însoțit de un spațiu nelimitat în ASUS WebStorage, disponibil gratuit pentru un an. WebStorage ușurează stocarea și partajarea datelor în mediul cloud fie că evorba de fișierele personale, fotografii sau muzică.

Prezentare ASUS Transformer Book T100

To Top